Przemku, czy ja dobrze widzę? Kwitną Tobie bodziszki i szałwia? Co Ty dajesz tym.swoim kwiatom? U mnie bodziszki kwitły tylko raz , chociaż je przycięłam
Naprawdę, pięknie wygląda u Ciebie późne lato
Pozdrawiam
Szałwia po przycięciu zakwitła jeszcze raz ale jako jedyna Reszta już sobie odpuściła Ja mam inną odmianę bodziszków to Geranium Rozanne Kwitnie nieprzerwanie od samej wiosny aż do pierwszych przymrozków Nie trzeba jej przycinać
Teraz mnie zaskoczyłeś. Myślałam, że to Geranium Magnifcum, ale teraz zdaje się dostrzegam różnicę - jest mniej zwarty i ma delikatniejsze kwiaty. I kwitnie od wiosny do jesieni! To mi się podoba
Pozdrawiam
zauroczyły mnie te sielskie rabaty ..rudbekia jakaś taka piękniejsza od moich.i w ogóle sama radość popatrzeć . takie bardzo , bardzo pozytywne odczucia mam jak je oglądam u ciebie .
Alinko moje pstrokate rabaty Cię zauroczyły Bardzo dziękuję Co roku sobie obiecuję że nie będę siał tyle jednorocznych ale jak tu być konsekwentnym jak one o tej porze roku są takie kolorowe i będą przyciągać wzrok aż je pierwszy przymrozek nie zważy
Rudbekia jest taka sama jak zapewne u Ciebie tylko na zdjęciu wyszła bardziej energetyzująca