Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie » Edycja postu

Życie w wiejskim ogrodzie

Napia 20:47, 03 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)

Przemku, czy ja dobrze widzę? Kwitną Tobie bodziszki i szałwia? Co Ty dajesz tym.swoim kwiatom? U mnie bodziszki kwitły tylko raz , chociaż je przycięłam
Naprawdę, pięknie wygląda u Ciebie późne lato
Pozdrawiam
Gardener27 20:56, 03 wrz 2014

Witaj Agnieszko wieczorową porą

Szałwia po przycięciu zakwitła jeszcze raz ale jako jedyna Reszta już sobie odpuściła Ja mam inną odmianę bodziszków to Geranium Rozanne Kwitnie nieprzerwanie od samej wiosny aż do pierwszych przymrozków Nie trzeba jej przycinać

Macham
WilczaGora 21:01, 03 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)

Witaj Olu

Ostatnio coraz mniej mam czasu na forum Priorytety uległy zmianie nad czym ubolewam Czekoladę oczywiście robiłem i wyszła pyszna Na drugi raz zrobię z podwójnej porcji bo tej było stanowczo za mało i czuję niedosyt

ciesze się ze czekolady było za mało
ogród przepiękny a avatarek "OGRODOWA PREOFESKA"

to tyle z Wilczej, bo naleśniki piekę
Napia 21:20, 03 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)
Witaj Agnieszko wieczorową porą

Szałwia po przycięciu zakwitła jeszcze raz ale jako jedyna Reszta już sobie odpuściła Ja mam inną odmianę bodziszków to Geranium Rozanne Kwitnie nieprzerwanie od samej wiosny aż do pierwszych przymrozków Nie trzeba jej przycinać

Macham

Teraz mnie zaskoczyłeś. Myślałam, że to Geranium Magnifcum, ale teraz zdaje się dostrzegam różnicę - jest mniej zwarty i ma delikatniejsze kwiaty. I kwitnie od wiosny do jesieni! To mi się podoba
Pozdrawiam
Gardener27 21:22, 03 wrz 2014

WilczaGora napisał(a)

ciesze się ze czekolady było za mało
ogród przepiękny a avatarek "OGRODOWA PREOFESKA"

to tyle z Wilczej, bo naleśniki piekę

Przepis na czekoladę jest genialny Ze mnie jest straszny łasuch i dzień bez słodyczy to dzień stracony

Dziękuję za ciepłe słowa Macham
Gardener27 21:28, 03 wrz 2014

Napia napisał(a)

Teraz mnie zaskoczyłeś. Myślałam, że to Geranium Magnifcum, ale teraz zdaje się dostrzegam różnicę - jest mniej zwarty i ma delikatniejsze kwiaty. I kwitnie od wiosny do jesieni! To mi się podoba
Pozdrawiam

Mam jeszcze u siebie geranium jolly bee ale praktycznie niczym się nie różni od rozanne

Napia 21:43, 03 wrz 2014

Gardener27 napisał(a)

Mam jeszcze u siebie geranium jolly bee ale praktycznie niczym się nie różni od rozanne

Oba śliczne i długo kwitną. Muszę zapamiętać
alinak 21:44, 03 wrz 2014

zauroczyły mnie te sielskie rabaty ..rudbekia jakaś taka piękniejsza od moich.i w ogóle sama radość popatrzeć . takie bardzo , bardzo pozytywne odczucia mam jak je oglądam u ciebie .
Gardener27 22:45, 03 wrz 2014

alinak napisał(a)
zauroczyły mnie te sielskie rabaty ..rudbekia jakaś taka piękniejsza od moich.i w ogóle sama radość popatrzeć . takie bardzo , bardzo pozytywne odczucia mam jak je oglądam u ciebie .

Alinko moje pstrokate rabaty Cię zauroczyły Bardzo dziękuję Co roku sobie obiecuję że nie będę siał tyle jednorocznych ale jak tu być konsekwentnym jak one o tej porze roku są takie kolorowe i będą przyciągać wzrok aż je pierwszy przymrozek nie zważy
Rudbekia jest taka sama jak zapewne u Ciebie tylko na zdjęciu wyszła bardziej energetyzująca

Pozdrawiam
kosolka 07:49, 04 wrz 2014

Dzień dobry słoneczny i prawie-weekendowy Ściągam od Ciebie bodziszki