Doroto bardzo dziękuję za docenienie mojej pracy choć to teraz wygląda nieciekawie

Ja od dzieciństwa interesowałem się roślinami a teraz to moja wielka pasja Ogród jest żywym tworem i cały czas się zmienia i dlatego tak to lubię Uwielbiam tworzyć przestrzeń jaka mnie otacza ... nie znoszę rutyny i dlatego te ciągłe zmiany Może jeszcze syn złapie bakcyla Często słyszę od innych że gdyby nie ich prywatny kawałek ziemi w ogóle nie wiedzieli którą stroną wsadzić roślinę do ziemi a teraz maja swoje piękne ogrody z których są dumni
Bardzo lubię gościć u siebie innych więc jeśli jesteś pisz bo uwielbiam rozmawiać Jeśli masz jakieś pytania pytaj Jeśli masz sugestie doradź Jestem otwarty na sugestie Sam dużo jeszcze nie wiem i cały czas się uczę od innych którzy mają większą wiedzę nie tą książkową ale praktyczną
Bodziszki Rozanne ściąłem a ich bulwy na zimę zostaną pod ziemią Sam jeszcze nie wiem jak je zagospodaruje Zostawiam sobie ten orzech na długie zimowe wieczory Na wiosnę zostanie podjęta decyzja
Pozdrawiam serdecznie