Nie wiedziałem że jestem obserwowany Obecnie z czasem u większości podobnie Doba za krótka na wszystko
Chwasty oczywiście są Na zdjęciach pokazałem tylko jedną część warzywniak a ta druga aż się zieleni od tego zielska z którym jutro będę walczył
Byliny są piękne i polecam je każdemu Z każdym sezonem jest ich coraz więcej u mnie
Oj jak pięknie! Tak jak dziewczyny piszą 'szczęka opada'. Jak sobie dajesz radę z takim areałem? Wczoraj z eM deskę tarasową położyliśmy i ledwie żyję. W tygodniu obróbka. Twoja ławeczka z podusiami u mnie ładnie by się prezentowała
Jak ta natura nierówno rozdaje- u mnie taka susza, że wszystko pada ( no, poza chwastami).
Jak patrzę na twój warzywnik to ogromnie podziwiam cię Przemku za wytrwałość. Najprościej ciągniczkiem zaorać całość, a tak układ ścieżek wymusza ręczne kopanie- a teren spory. Ty zrobiłeś Ogród Warzywny przez duże O. Naprawdę, prawdziwy majstersztyk.
Ogród też wspaniały. I ta wspomniana już ławeczka.
zdjęcia piękne,
ja obrywam kwiatki w szczypiorku, żeby mi się niepotrzebnie nie wysilał za mało go mam hihi
dobrze, że masz więcej miejsca w domu chociaż ja to będę większość czasu w warzywniku spędzać
Dziękuję Aniu za pochwały Niestety w tym roku nie daję sobie rady z tą powierzchnią Koszenie trawników i pielenie rabat jeszcze ujdzie ale z warzywnikiem chyba przesadziłem Na pewno pomieści wszystko ale czy ja go okiełznam ?
Taras w nowej odsłonie mówisz ... muszę to zobaczyć