Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

kosolka 22:08, 27 cze 2015

Jak Ty to robisz?? Poproszę receptę na piękny ogród! Rabatka z szałwią w stipie jest PRZEPIĘKNA!!
lojalna_ 22:21, 27 cze 2015

Przemku oczu nie moge oderwac to jest cudne .... Co to za szalwia? Bosko masz )))
Gardener27 18:00, 29 cze 2015

anka_ napisał(a)

Ale z was szczęściarze, podeślijcie troszkę tego deszczu. U mnie taki popiół, że nawet perz udający trawnik usechł.

Aniu z miłą chęcią odstąpię trochę deszczu u mnie jest go ostatnio bardzo dużo ... za dużo

Przemku to Reingoldy? Super cięte. Ja muszę swojego wypłocha ciachnąć.

Tak to one Mają już 6 lat Gdybym ich nie przycinał zrobiły by się potężnymi krzaczorami a tak są zwartymi kulami W tamtym roku trochę mi się posypały przez budleje jakie tam rosły, dlatego już ich tam nie ma

Jeszcze tylko mrożona kawa i życie jak w raju.

Uwielbiam kawę pod każdą postacią Mrożona tylko w upalne dni na które trzeba trochę poczekać

Gardener27 18:00, 29 cze 2015

dominika_ napisał(a)
Uwielbiam tą głębię koloru w Twoim ogrodzie Pozdrawiam serdecznie.

Dziękuję Dominiko
Gardener27 18:01, 29 cze 2015

Warmia napisał(a)
Przemku, zauroczyłeś mnie.

Mam nadzieję że nie pierwszy i nie ostatni raz
Gardener27 18:04, 29 cze 2015

Ewa777 napisał(a)

Świetnie wyszło Ci to połączenie Stipa wyrosła pięknie U mnie malutka

Ewo stipa pewnie byłaby większa gdyby nie stała się przysmakiem Mrówki Obecnie przestała się nią interesować i mam nadzieję że jeszcze trochę podrośnie Szkoda że nie jesteś zadowolona ze swoich siewów
Gardener27 18:09, 29 cze 2015

Agcia napisał(a)

O wow!! co za piękne widoki..
A już miałam pisać jak stipy a tu proszę.. zadowolony jesteś z efektu?? Dla mnie mega!!

Ta balia to też bajka i to wycięcie w trawniku.. te kanty to chyba po nocach robisz..

Oczywiście że jestem zadowolony z mojej stipy Za rok będę znowu siał ale mam nadzieję że ta w gruncie przezimuje
Do bali miałem na początku sezonu mieszane odczucia Nawet chciałem się jej pozbyć by postawić tam ławkę ale jak hosty nabrały masy i ładnie się rozłożyły głupoty przestały mi chodzić po głowie Kanty to świeża piątkowa robota Tak nasz rację ... robiłem je do samej nocy Heheheh
Gardener27 18:11, 29 cze 2015

kosolka napisał(a)
Jak Ty to robisz?? Poproszę receptę na piękny ogród! Rabatka z szałwią w stipie jest PRZEPIĘKNA!!

Droga Olu Ty już mnie tu nie czaruj Również posiadasz piękny ogród tylko potrzebuje czasu by się rozrósł Szałwia i delikatna stipa to bardzo dobre połączenie
Gardener27 18:12, 29 cze 2015

lojalna_ napisał(a)
Przemku oczu nie moge oderwac to jest cudne .... Co to za szalwia? Bosko masz )))

Dziękuję Jolu za miłe słowa

O którą szałwię pytasz bo mam ich 7 odmian ?
Ewa777 18:14, 29 cze 2015

Gardener27 napisał(a)

Ewo stipa pewnie byłaby większa gdyby nie stała się przysmakiem Mrówki Obecnie przestała się nią interesować i mam nadzieję że jeszcze trochę podrośnie Szkoda że nie jesteś zadowolona ze swoich siewów

Oj, tak źle to nie jest Z siewów jestem zadowolona, bo w końcu wyrosły To mój pierwszy raz Dość późno ją siałam, więc pewnie dlatego jest taka mała i nie zasilałam jej niczym.