Aniu z miłą chęcią odstąpię trochę deszczu u mnie jest go ostatnio bardzo dużo ... za dużo
Tak to one Mają już 6 lat Gdybym ich nie przycinał zrobiły by się potężnymi krzaczorami a tak są zwartymi kulami W tamtym roku trochę mi się posypały przez budleje jakie tam rosły, dlatego już ich tam nie ma
Uwielbiam kawę pod każdą postacią Mrożona tylko w upalne dni na które trzeba trochę poczekać
Ewo stipa pewnie byłaby większa gdyby nie stała się przysmakiem Mrówki Obecnie przestała się nią interesować i mam nadzieję że jeszcze trochę podrośnie Szkoda że nie jesteś zadowolona ze swoich siewów
Oczywiście że jestem zadowolony z mojej stipy Za rok będę znowu siał ale mam nadzieję że ta w gruncie przezimuje
Do bali miałem na początku sezonu mieszane odczucia Nawet chciałem się jej pozbyć by postawić tam ławkę ale jak hosty nabrały masy i ładnie się rozłożyły głupoty przestały mi chodzić po głowie Kanty to świeża piątkowa robota Tak nasz rację ... robiłem je do samej nocy Heheheh
Droga Olu Ty już mnie tu nie czaruj Również posiadasz piękny ogród tylko potrzebuje czasu by się rozrósł Szałwia i delikatna stipa to bardzo dobre połączenie
Oj, tak źle to nie jest Z siewów jestem zadowolona, bo w końcu wyrosły To mój pierwszy raz Dość późno ją siałam, więc pewnie dlatego jest taka mała i nie zasilałam jej niczym.