Dziękuję
Szkoda Twoich dyń ... mogłabyś poszaleć z dekorowaniem ogrodu Jesteś w tym świetna U mnie też była susza ale dyniowate dały sobie radę nawet bez regularnego podlewania
Asiu koniecznie musisz wybrać się na zakupy Co to za jesień bez chryzantem w ogrodzie ? O tej porze roku wybór jest ogromny, cena nie taka straszna a tyle wnoszą koloru i ciepła do naszych ogrodów U mnie każdej jesieni chryzantemy i wrzosy królują w kompozycjach doniczkowych
Śnieg szybko się stopił ... i bardzo dobrze bo to nie ta pora Trochę szkód narobił ale już nie będę biedolił na ten temat Cieszę się tym co jest
Mam nadzieję że u Ciebie pogoda również jak i u mnie się poprawi Dużo słońca życzę
A wiesz że miałem takie same spostrzeżenia odnośnie moich białych chryzantem Z tymi żółtymi środkami wyglądają jak mini stokrotki
Szkoda że sezon ogrodowy u Ciebie już zakończony ale rozumiem że jak ogrodu nie posiada się pod nosem to jest ciężko
Tak, troszkę "niczego" wrzuciłam, żeby nie było, że nie ma żadnych obrazków W przyszłym roku myślę, że będzie się czym chwalić Już powoli klaruje mi się obraz nasadzeń. Zaczynam myśleć o różach?