Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Życie w wiejskim ogrodzie

Życie w wiejskim ogrodzie

bozga 20:09, 19 paź 2015

Piękna jesień u Ciebie U mnie słoneczka niestety od kilku dni brak
Gardener27 20:09, 19 paź 2015

Dorota123 napisał(a)
Piękne jesienne dekoracje, a te małe dynie masz świetne. U mnie nie urosły przez suszę, ale w przyszłym roku znów posieję.

Dziękuję
Szkoda Twoich dyń ... mogłabyś poszaleć z dekorowaniem ogrodu Jesteś w tym świetna U mnie też była susza ale dyniowate dały sobie radę nawet bez regularnego podlewania
Gardener27 20:11, 19 paź 2015

bozga napisał(a)
Piękna jesień u Ciebie U mnie słoneczka niestety od kilku dni brak

Może słońca u Ciebie brak ale jak patrzę na jesienne hortensje bukietowe w tej ilości to aż mi się oczy cieszą
Gardener27 20:15, 19 paź 2015

jona napisał(a)
Znowu masz piekną, kolorową jesień . Chyba obejrzę dziś sklepy pod kątem chryzantem. Gdybym dostawiła parę doniczek i wyrwała suche, przemarznięte rośliny, to jeszcze na moment ogród ładnie by się ożywił. Przemku inspirować też potrafisz

Asiu koniecznie musisz wybrać się na zakupy Co to za jesień bez chryzantem w ogrodzie ? O tej porze roku wybór jest ogromny, cena nie taka straszna a tyle wnoszą koloru i ciepła do naszych ogrodów U mnie każdej jesieni chryzantemy i wrzosy królują w kompozycjach doniczkowych
Gardener27 20:18, 19 paź 2015

Anusia napisał(a)
Piękny ogród powrócił. U nas przez cały wekend padało ale nie próżnowałam 'karmiłam' się duchowo w Teatrze Wybrzeże

U mnie sobota też opłakana deszczem ale za to niedziela słoneczna
Kiedy ja ostatni raz byłem w teatrze ? Wstyd się przyznać ale nawet nie pamiętam
Gardener27 20:23, 19 paź 2015

mirkaka napisał(a)

No i gdzie ten śnieg co to wszystko zniszczyl, gdzie te zniszczone roślinki? bo ja nie widzę po nim śladu a roślinki cudne i jesienne Mam nadzieję że ta prawdziwa zima przyjdzie z opóźnieniem i da nam wszystkim się nacieszyć ciepłą jesienią, Choć u mnie teraz szaruga, ale przynajmniej trochę podlewa ogród

Śnieg szybko się stopił ... i bardzo dobrze bo to nie ta pora Trochę szkód narobił ale już nie będę biedolił na ten temat Cieszę się tym co jest
Mam nadzieję że u Ciebie pogoda również jak i u mnie się poprawi Dużo słońca życzę
Gardener27 20:27, 19 paź 2015

Agatek napisał(a)
Chryzantemy jak jesienne stokrotki z żółtymi środkami

U mnie sezon zamknięty, teraz weekendy poświęcę pracy w domu i może coś dla ducha
hihi na początek w następny weekend przetrenuję gardło i głośne okrzyki

A wiesz że miałem takie same spostrzeżenia odnośnie moich białych chryzantem Z tymi żółtymi środkami wyglądają jak mini stokrotki
Szkoda że sezon ogrodowy u Ciebie już zakończony ale rozumiem że jak ogrodu nie posiada się pod nosem to jest ciężko
Gardener27 20:31, 19 paź 2015

kasiek napisał(a)

To sa fotki po ataku zimy? Jakoś nie widzę zniszczeń, trawki nie leżą - slicznie jest!

Na szczęście nie jest tak źle Niskie trawy ładnie się podniosły a te wyższe na podpórkach Ogród wciąż cieszy
AsiaK_Z 20:58, 19 paź 2015

Gardener27 napisał(a)

Asiu jesteś bardzo miła Dziękuję
Przed chwilą wrócił internet i nadrabiam zaległości na forum Widziałem że nowe zdjęcia są u Ciebie

Tak, troszkę "niczego" wrzuciłam, żeby nie było, że nie ma żadnych obrazków W przyszłym roku myślę, że będzie się czym chwalić Już powoli klaruje mi się obraz nasadzeń. Zaczynam myśleć o różach?
Agatek 21:08, 19 paź 2015

Gardener27 napisał(a)

A wiesz że miałem takie same spostrzeżenia odnośnie moich białych chryzantem Z tymi żółtymi środkami wyglądają jak mini stokrotki
Szkoda że sezon ogrodowy u Ciebie już zakończony ale rozumiem że jak ogrodu nie posiada się pod nosem to jest ciężko

czyli coś w tych chryzantemach ze stokrotek jest i pewnie dlatego się na nie skusiłeś, bo nie są do końca takie jesienne

bardzo żałuję, że nie mam ogrodu na co dzień, ale przynajmniej u Ciebie oko nacieszę i poszukam inspiracji na przyszły sezon

a Ty czaruj swoimi zdjęciami jak to Marta napisała