Chryzantemy o tej porze roku to numer jeden jeśli chodzi o kolor w ogrodzie
Ech ... gdyby nie te wszystkie wydatki
Byłem w A w tamtym tygodniu w galerii Bronowickiej i widziałem te promocje na cebulowe Za dużo już kupiłem i na nic się nie skusiłem Wszystkie cebulowe już posadzone do gruntu, reszta do donic w grudniu
Produkcja dyń na skalę masową w następnym sezonie u Ciebie Małgosiu się zapowiada
Ja te wszystkie dynie ozdobne wyhodowałem z zaledwie czterech krzaków Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony że tak obrodziły
Na wiosnę na stojakach z nasionami jest olbrzymi wybór dyń Ja zawsze kupuję mixy Nigdy nie wiadomo co jest w środku ... jak prezent
Marta wróciła szkoda że nie masz czasu na forum ale rozumiem że ważniejsze sprawy na głowie
Do mnie też kolory jesieni bardziej przemawiają niż biel zimy Brr ...
U mnie jeszcze przymrozków nie było ale śnieg załatwił delikatne byliny
Szkoda tych chryzantem u Ciebie, mogły cieszyć długo oko
Tego się trzymajmy ... byle do wiosny
Pozdrawiam serdecznie
Jeszcze dużo wody upłynie nim wszystko wyjdzie na prostą ale....
głęboko wierzę że tak właśnie będzie.
Zazdroszczę że jesteś na bieżąco z pracami w ogrodzie, u mnie jeden wielki bajzel, nie wiem od czego zacząć. Sterty liści na rabatach i na nie skoszonej trawie, kretowiny pod kolana, krzewy nie przycięte a chwaściorów....Koszmar. Oj czeka mnie pracowity tydzień.
Ewo życzę Ci jak najlepiej ... a przede wszystkim dużo słońca w życiu
Zapowiadają ciepły tydzień więc myślę że uda Ci się ogarnąć ogród
Zaczniesz kosić trawnik to i liście przy okazji pozbierasz z niego Gorzej jest na rabatach bo wszystko trzeba ręcznie robić Na krety nie mam patentu, nie lubią hałasu więc może po tym koszeniu się wyniosą