To był bardzo ciężki tydzień W pracy ponadludzkie tempo a to dopiero przedsmak tego co będzie trwać aż do marca Ech ... jakoś trzeba przez to przebrnąć
Na ogród niewiele zostaje czasu Zbieram na bieżąco opadające liście na trawnik Ciemno robi się coraz wcześniej i nijak cieszyć się ogrodem
Dziś kupiłem bratki do dekoracji Może jutro uda mi się coś wykombinować i zrobić jakieś zdjęcia
Niedziela jak w większości przypadków będzie objazdowa Goście się zapowiedzieli i ja też będę gościł się u rodzinki Weekend za krótki by wszystko ogarnąć
Aniu piękne dni u mnie przez cały tydzień Ciepło i słonecznie szkoda że podziwiam te widoki przez okno w pracy
Wolne miejsce zawsze się u mnie znajdzie
Aniu jeszcze u Ciebie pelargonie ? Moje letnie kompozycje już dawno padły
Polecam chryzantemy i kapustę ozdobną Wytrzymują niskie temperatury
Szklane domy Żeromskiego też do mnie przemawiają Brak w nich prywatności ale jest się bliżej natury
Nie mam nic konkretnego na oku odnośnie szklarni Długa zima przed nami więc będzie czas do namysłu
Dziękuję za miłe słowa Kocyk na ogrzanie się Czy dla mnie ? .... też
Dzięki Ewo za cynk Wczoraj obejrzałem ostatni odcinek Grdeners world
Na nowy cykl trzeba czekać aż do wiosny Buuu ...
Pozdrawiam Jolu
Gospodarza brak więc wiewiórki harcują
Zapraszam Gorące napoje o tej porze serwuje
Basiu dobrze trafiłaś
Dziękuję Dominiko
Gościu usiądź i odpocznij sobie ...
Małżonki jeszcze nie posiadam więc prawie jestem wolny
Największym komplementem podobno jest naśladownictwo Dziękuję
Pięknie Ci wyszły lampiony w jesiennej odsłonie
Basiu sędziwa cyfry mojego domu by Cię zniechęciła
Wujkowie wszyscy zajęci
Tak to ona Sporo jej u mnie tej jesieni w donicach Mam dwie odmiany ale jest ich dużo więcej w sprzedaży Kapusta jest bardzo dekoracyjna przez te wybarwienia na liściach i wytrzymuje minusowe temperatury
Jaki piekny ogrod! az głowa boli bede obserwować Dziekuje za wtajemnieczenie o biblii ogrodnika dopiero teraz usłyszalam ,wkleiłam sobie link ,czy mozesz mi powiedziec gdzie moge zamowic prenumerate tego cuda? Piekny bialy plotek uwielbiam takie..