Bacznie będę śledzić pomidorowy eksperyment, czekam na letnie kompozycje. Ja letniaki kupę dopiero w ten weekend ale nie będzie tego byt wiele ...zresztą pewnie jak zwykle podejmę decyzje spontanicznie
Piekne zakupy poczynione na giełdzie, rózniez posiadam te surfinie sa przesliczne zakochałam sie w nich i co sezon goszcza na moich parapetach i tarasie. No eksperymenty lubie i popieram, trzymam kciuki za pomidorosa
Wszyscy tak trzymają kciuki za pomidory na słomie że na pewno się udadzą
Letnie kompozycje już zrobione ale nie mam czasu żeby im zrobić zdjęcia Ja przed wyjazdem po rośliny zrobiłem sobie listę i ściśle się jej trzymałem W innym wypadku trzeba by jechać na dwa samochody
Niestety ja ostatnio w plecy z czasem Po powrocie z pracy od razu lecę do ogrodu żeby go uporządkować po tych deszczach Na domiar złego rozbolał mnie ząb a mój dentysta wziął sobie dzisiaj urlop Podczas plewienia w warzywniku myślałem że pogryzę motykę
U mnie wczoraj było o wiele cieplej niż dzisiaj bo nie było wiatru Nawet trochę sobie plecki opaliłem szalejąc w samych gatkach w ogrodzie Sąsiadka miała na co popatrzeć