Gdyby nie to kłopotliwe wykopywanie bulw szczawik byłby niezłą konkurencją dla bordowych żurawek
O reklamacji nasion i szczęśliwym zakończeniu poczytałam, nasadzenia donicowe obejrzałam... a teraz idę spać, bo nie wiem kto jutro za mnie wstanie
Szczawik należy do grona roślin jak canny mieczyki i dalie Niestety trzeba wykopać i przechować przez zimę ale jest piękny
Warzywniki wracają do łask To nie te czasy że uprawiało się warzywa na końcu działki w krzakach żeby ich nikt nie widział bo szpecą ogród Dobrze skomponowany warzywnik jest równie piękny jak kolorowa rabata
Przemku, zdradź proszę czym karmiłeś w zeszłym roku begonie w skrzynkach na płocie Były obłędne! Też takie chcę! Kupiłam różowe begonie stale kwitnące, w zeszłym tygodniu przebarwiły się na czerwono, a ich listki pociemniały. Czy to możliwe?