Fajnie ze grujecznik wpadł Tobie w oko fajnie wygląda wiosna gdy ma młodziutkie czerwone listki jak i jesienią gdy pięknie sie przebarwia dodam jeszcze ze liście opadłe jesienią cudnie pachną palonym karmelem Pozdrawiam
Mój ogród jest za ogrodem który teraz ciągle pokazuje Rosną tam teraz chwasty czyli trzcina i inne zielicho Mam też tam 5 dębów pospolitych już 4 lub 5 metrowych, olchę pospolitą, modrzewia 8 metrowego,klona czerwonego, dęba czerwonego, klona zielonokorego, klona dawida, 5 brzóz samosiewek, 4 platany i 2 czarne bzy a i 1 metasekwoje
Tak będzie domek ogród będzie jeszcze bardziej dopracowany mam zamiar mieć w nim dużo roślin zimozielonych, bylin o dużych liściach sporo traw hortensji mam zamiar posadzić też duże ilości dereni o ozdobnych pędach by w zimowe dni świeciły kolorem nad śniegiem oczywiście w tej części gdzie jest większa wilgotność jest jeszcze część sucha koło domu będą tam sadzone brzozy wielopniowe poletka lawendowe oraz byliny to tak w wielkim skrócie Mam jeszcze wiele innych pomysłów