Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwitnące skarpy

Kwitnące skarpy

pawel_snopek 22:25, 25 paź 2016

U mnie obrazki będą dopiero w sobotę lub niedzielę Miałem zrobić jakieś wczoraj ale pomagałam mamie przy organizowaniu urodzin mojej babci która kończy dzisiaj 94 latka U mnie coś ostatnio jest biednie w ogrodzie bo dość często odpływam w tym co będę sadził już u siebie i jak to będzie wszystko wyglądało już w realu W następnym tygodniu ma przyjechać koparka i spychacz i zaczynają działać w ogrodzie oraz w miejscu gdzie będzie stał dom
AsiaK_Z 22:29, 25 paź 2016

Ooooo, to 200 lat dla Babci
Czyli trza cierpliwie czekać a ciekawość dot. nowego ogrodu zżera mnie totalnie
pawel_snopek 22:31, 25 paź 2016

To tak jak mnie wiem że będzie to mnie kosztowało sporo pracy ale dam radę a jak nie to kogoś zatrudnię Ja nawet już widzę jak sobie tam spaceruje Babcia jest jeszcze dość żwawa jak na swoje lata
AsiaK_Z 22:33, 25 paź 2016

Pawciu, w razie czego zorganizujesz zjazd O. i Ci "wygryziemy" pół ogrodu
pawel_snopek 22:37, 25 paź 2016

Coś się wymyśli zastanawiam się tylko z czego będę robił ścieżki?? Myślę aby zrobić je z trawy tak jak ma Przemek w warzywniku ale to jeszcze zobaczę jak już będę to robił
pawel_snopek 22:53, 25 paź 2016

A zapomniałem napisać ze jutro będę posiadaczem 3 orzechów włoskich
pawel_snopek 20:36, 26 paź 2016

A ja mam już pomysł na przystrojenie wejścia do domu na święta Będą potrzebnie i które już mam worki od kakaowca z Afryki z pięknym napisemrośliny iglaste oraz golteria plus parę innych dodatków Tak troszkę ascetycznie ale będzie się podobać
Gardener27 20:46, 26 paź 2016

Kurczę Paweł Ty już o Bożym Narodzeniu mówisz a tu jeszcze jesień w pełni Jesteś szybszy od marketów

Alejki trawiaste to najtańszy sposób bo tylko nasiona trzeba wysiać ale ich utrzymanie to już inna kwestia Koszenie, robienie kantów no i jak rozmoknie to niczym ciężkim nie przejedziesz
pawel_snopek 20:55, 26 paź 2016

Gardener27 napisał(a)
Kurczę Paweł Ty już o Bożym Narodzeniu mówisz a tu jeszcze jesień w pełni Jesteś szybszy od marketów

Alejki trawiaste to najtańszy sposób bo tylko nasiona trzeba wysiać ale ich utrzymanie to już inna kwestia Koszenie, robienie kantów no i jak rozmoknie to niczym ciężkim nie przejedziesz

Przemek my w pracy święta już mammy na sklepie prawie od miesiąca myślę już teraz bo muszę nazbierać by mieć z czego to zrobić a że dzisiaj przyjechały rośliny z Czech a z nimi worki od kakao z Afryki i Brazylii więc pomysł zrodził się sam
A co do alejek z trawnika to jestem zmuszony je z tego zrobić bo tam jest teren wybitnie wilgotny więc kostka odpada a trawa będzie miała jak w raju
Gardener27 21:02, 26 paź 2016

Szybciutko o Was te święta się zrobiły prawie jak w USA
Faktycznie, jak materiał masz już pod ręką to grzechem nie skorzystać Ciekaw jestem tych dekoracji ale muszę uzbroić się w cierpliwość
Ja swoje alejki w warzywniku zastąpiłbym z miłą chęcią żwirem ale jak sobie pomyślę o kosztach jakie by za sobą pociągnęły to zostaję przy darni