Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwitnące skarpy

Kwitnące skarpy

pawel_snopek 07:44, 19 mar 2015

On jest piękny tylko dla takiego olbrzyma trzeba by było zrobić jakieś bardzo trwałe zabezpieczenie przed ekspansywnością. On jak przyjechał w zeszłym roku w plastikowej donicy to potrafił ją przebić a to był dość gruby plastik.
pawel_snopek 18:03, 21 mar 2015

Dzisiaj średnio się czuję chyba mam przewianą szyję i ciągle się budziłem w nocy. A z prac ogrodowych to teraz zaczyna padać i jest dość ciepło lecz przesadziłem bambusa i od razu został podzielony, teraz moim zdaniem wygląda piękniej niż w poprzednim miejscu. Dzisiaj byłem na zakupach w Auchanie i kupiłem sobie 3 rododendrony 'Cunningham`s White' mają około 30 cm wysokości już z pąkami kwiatowymi za jedyne 16 zł za jedną sztukę.
Obsadziłem już wszystkie skrzynki i donice bratkami teraz tylko czekać do świąt
pasjonatkaam... 18:19, 21 mar 2015

Szalałeś w ogrodzie i pewnie Cię przewiało
Kupiłam dziś u Ciebie te trzy Fascination,do mojego większego auta weszły "na styk" Są już w nowym domku Myślałam,żeby dokupić tą nową odmianę brzóz w formie krzewu ale cena mnie powaliła
pawel_snopek 18:28, 21 mar 2015

pasjonatkaamatorka napisał(a)
Szalałeś w ogrodzie i pewnie Cię przewiało
Kupiłam dziś u Ciebie te trzy Fascination,do mojego większego auta weszły "na styk" Są już w nowym domku Myślałam,żeby dokupić tą nową odmianę brzóz w formie krzewu ale cena mnie powaliła

O to dobre nowiny teraz tylko musisz je posadzić i pokazać jak pięknie wyglądają w grupie . Ta cena tej brzozy jest dość spora lecz to jest jakaś nowość.
Widocznie gdzieś musiało mnie przewiać no ale damy radę i z tym
pasjonatkaam... 18:41, 21 mar 2015

wiem własnie ,że nowość bo czytałam o niej w jakiejś gazecie.
Brzozy dziś już posadziłam,obfocę jak będą juz miały ładne listki,dostały dziś kilka traw do towarzystwa na dobry poczatek
Ewa777 19:14, 21 mar 2015

pawel_snopek napisał(a)
Dzisiaj średnio się czuję chyba mam przewianą szyję i ciągle się budziłem w nocy. A z prac ogrodowych to teraz zaczyna padać i jest dość ciepło lecz przesadziłem bambusa i od razu został podzielony, teraz moim zdaniem wygląda piękniej niż w poprzednim miejscu. Dzisiaj byłem na zakupach w Auchanie i kupiłem sobie 3 rododendrony 'Cunningham`s White' mają około 30 cm wysokości już z pąkami kwiatowymi za jedyne 16 zł za jedną sztukę.
Obsadziłem już wszystkie skrzynki i donice bratkami teraz tylko czekać do świąt

Jakie ciekawe zakupy za super cenę
A zdjęcia wstawisz?
pawel_snopek 19:46, 21 mar 2015

Jutro dopiero zrobię fotki wszystkiego obiecuje. Zastanawiam się czy może pojechać jeszcze i dobrać rododendronów
pasjonatkaam... 21:32, 21 mar 2015

widziałam dzisiaj ,że otworzyli szkółkę ,tą przy światłach jak się jedzie na Zamczysko
pawel_snopek 22:10, 21 mar 2015

Też dzisiaj widziałem że jest już otwartaa ja mieszkam praktycznie za lasem w kierunku Fordonu
pawel_snopek 12:44, 22 mar 2015

Foteczki