Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z futrzakami i kamieniami » Edycja postu

Ogródek z futrzakami i kamieniami

AgataBC 11:51, 24 sty 2016

A jednak pokazałaś kawalera ale wysoko wskoczył a tam jedzonka nie ma
Ewik 12:04, 24 sty 2016

Agcia napisał(a)
A jednak pokazałaś kawalera ale wysoko wskoczył a tam jedzonka nie ma

On zjada z ziemi , a potem wskakuje do góry i sobie siedzi i patrzy i tak prawie codziennie
Ewa777 13:05, 24 sty 2016

Ewik napisał(a)
Moja rośnie w dość trudnym miejscu razem z piżmówkami , ale świadomie ja tam posadziłam , inne delikatniejsze nie dałyby rady, kwiaty śliczne ale dosć małe, ładnie pachnie, w pierwszym roku wypuściła pędy na 2 metry , pod koniec sezonu złapała lekko mącznika ,dla mnie zdecydowanie fajniejsza niż comte który na jesienie wyemigrował . Dla mnie jest ok

Jak pięknie to wygląda
Zagajanka 15:16, 24 sty 2016

Ewciu, mam Scepter D'isle, ale dopiero od jesieni. Jeżeli sie zdecydujesz, bedziemy porównywać latem

Natomiast skusiłam się na Brother Cadfael (przyjdzie wiosną), zobaczymy jak bedzie dawał radę u mnie na mojej nasłonecznionej glinie.
lindsay80 15:25, 24 sty 2016

Ewa, imponująca lista róż, ale zdjęcia, które im robisz mnie tu szczególnie do Ciebie ciągną, bardzo masz udane zestawienia roślinne z różami.
Franek the best!
Ewik 18:00, 24 sty 2016

Ewa777 napisał(a)

Jak pięknie to wygląda

Dzieki , ten kombinacji juz nie ma .
Alexandra poszła do koleżanek , a Charming na skwar. Na ich miejsce przyszły ascot i na próbę chipek .
Ewik 18:01, 24 sty 2016

lindsay80 napisał(a)
Ewa, imponująca lista róż, ale zdjęcia, które im robisz mnie tu szczególnie do Ciebie ciągną, bardzo masz udane zestawienia roślinne z różami.
Franek the best!

Duzzzzu jeszcze do zmiany jest , ale jak to moj M mawia : lubię ryć
Ewik 18:07, 24 sty 2016

Zagajanka napisał(a)
Ewciu, mam Scepter D'isle, ale dopiero od jesieni. Jeżeli sie zdecydujesz, bedziemy porównywać latem

Natomiast skusiłam się na Brother Cadfael (przyjdzie wiosną), zobaczymy jak bedzie dawał radę u mnie na mojej nasłonecznionej glinie.

Dumam i dumam nad nią , każda jest w innej szkółce a po 1 szt nie warto zamawiać , a jedno zamówienie juz jest , nie wspominając o innych chabaziach

Przecież nie miałam nic zamawiać ....

Mój brother kwiaty miał naprawdę sliczne ale okazało sie, że cos go trawiło i stąd chorowitek był.

W czerwcu :

Flower1 18:34, 24 sty 2016

Swietny kawaler
Madzenka 19:38, 24 sty 2016

Pisałam u Janeczki, ze mój Brother Cadfael tez słabo kwitnie. Jesli mi w tym roku nie pokaze swojej urody to go wyeksmituje. Ale to bedzie jego 3 sezon moze więc ruszy?