To nowość Austina , liczę że sie rozkręci w następnych sezonach .Na O napewno ma ją też Janka Zapewne pojawi sie w wielu ogrodach jak będzie dostępna w Polsce .
Smiałka pewnie , ze tak , zresztą obiecałam Tobie i kilka innych roślinek , pamiętam , tylko na pocztę dojść nie mogę .
Odnośnie rabaty świerkowej to mhh , mocno uległa modernizacji , została jej tylko część , wklejałam kilka stron wcześniej .
Tak czy siak jest do zmiany ale jakoś wenę straciłam w tamtym miejscu
Z rabatą przed domem miałam najwiekszy problem i nadal nie jest idealnie , ale jak zaczęły sie rozsiewać zwykłe jezówki , podrosły hortki i ml to jest fajnie, tylko na wiosnę troche łyso .
Wiekszości siewek pozwalam tam rosnąc , podobnie chce na skarpie zrobić , gdzie wycinaliśmy świerka .
Pięknie pokazujesz! Wszystko cudne. Na kolor jarzmianki tak dlugo nie moglam się zdecydować że w końcu nie mam żadnej. Ale będzie się tworzyć nowa rabata u mnie i wtedy mus wsadzic jarzmianki.
Futrzaki miodzio. Widzę, ze to taka nasza druga wspólna pasja. Zastanawiam się czy czasem się nie "znamy" z jesczze innego forum ale to stare dzieje. Możliwe to?