Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II » Edycja postu

Kondziowy ogrod cz II

grembosia 01:00, 28 lip 2015

Pooglądałam sobie w końcu na spokojnie Twój ogród widziany oczami innych i oniemiałam z wrażenia... stworzyliście coś niesamowitego. Dopiero zdjęcia w takiej masie i w różnych ujęciach, pokazują jego niezwykłość i rozmiar. Dobór roślin i detale- mistrzostwo! Wielkie gratulacje dla Was

Zasłonki w altanie- to też moje marzenie, od którego mąż mnie ciągle odwodzi, bo niepraktyczne, ale w końcu muszę postawić na swoim
Z jakiego materiału masz swoje?

Dzięki za odwiedziny i miłe słowa u mnie.
alinak 01:45, 28 lip 2015

Ja też sobie oglądam juz kolejny raz i jestem zachwycona .idę spać ..matko która godzina
danuta_szwajcer 08:22, 28 lip 2015

Dawno mnie tu nie było ale u Irenki zobaczyłam zdjęcia i pospacerowałam po tym cudnym ogrodzie. Gratulacje, że udało Ci się stworzyć tak klimatyczny, niepowatarzalny ogród. Raj na ziemi, ogrom pracy ale ile radości. Irenka tak ładnie opisała zdjęcia. Zobaczyłam wszystkie relacje i zapewne jeszcze dużo razy to powtórze. Napewno Wasz ogród będzie moją inspiracją do zmian i rewolucji u mnie Pozdrawiam
17:09, 28 lip 2015
Kondzio u ciebie rośnie nostrzyk?
Kondzio 20:28, 28 lip 2015

marzena napisał(a)
Kondzio, no pooglądałam Twój ogród w tylu obiektywach...a w każdym jest niezwykle piekny
pozdrawiam
bardzo mi miło
Kondzio 20:32, 28 lip 2015

grembosia napisał(a)
Pooglądałam sobie w końcu na spokojnie Twój ogród widziany oczami innych i oniemiałam z wrażenia... stworzyliście coś niesamowitego. Dopiero zdjęcia w takiej masie i w różnych ujęciach, pokazują jego niezwykłość i rozmiar. Dobór roślin i detale- mistrzostwo! Wielkie gratulacje dla Was

Zasłonki w altanie- to też moje marzenie, od którego mąż mnie ciągle odwodzi, bo niepraktyczne, ale w końcu muszę postawić na swoim
Z jakiego materiału masz swoje?

Dzięki za odwiedziny i miłe słowa u mnie.
bardzo dziekuje za te przemiłe słowa,odnośnie firanek u nas tez było duzo watpliwości,ze bedzie niepraktycznie i bo pierwszej burzy i deszczu pomysł umrze śmiercią naturalna,ale o dziwo zwykle ikeowskie firanki trzymają 2 miesiące
malgorzata_s... 20:33, 28 lip 2015

Konrad wiesz słusznie mi się od Ciebie ostatnio dostało Nie wiem jak mogłam takiego cuda na żywo nie zobaczyć O ja goopia Cudownie masz, buziam
Kondzio 20:33, 28 lip 2015

alinak napisał(a)
Ja też sobie oglądam juz kolejny raz i jestem zachwycona .idę spać ..matko która godzina
no i Szymon nas skarci za porwanie Alinki zdjęciami na noc
Kondzio 20:34, 28 lip 2015

danuta_szwajcer napisał(a)
Dawno mnie tu nie było ale u Irenki zobaczyłam zdjęcia i pospacerowałam po tym cudnym ogrodzie. Gratulacje, że udało Ci się stworzyć tak klimatyczny, niepowatarzalny ogród. Raj na ziemi, ogrom pracy ale ile radości. Irenka tak ładnie opisała zdjęcia. Zobaczyłam wszystkie relacje i zapewne jeszcze dużo razy to powtórze. Napewno Wasz ogród będzie moją inspiracją do zmian i rewolucji u mnie Pozdrawiam
bardzo mi miło, Irenka pieknie pokazała i opisała ogrod...
Kondzio 20:35, 28 lip 2015

eee_taam napisał(a)
Kondzio u ciebie rośnie nostrzyk?
nie nostrzyku nie dostrzegłem, ale dziki dziurawiec zostawiamy