Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy ogrod cz II » Edycja postu

Kondziowy ogrod cz II

malgorzata_s... 11:36, 28 paź 2015

Kondziu no fiesz Chcesz nam nie pokazywać cudowności??
Tak jak pisze Danusia odsłony ważne. Oglądam i zachwycam się cały czas ale nie piszę och, ach i macham bo to obliguje do odpowiedzi tysiąc razy ,,dziękuję''i tworzą się długaśne wątki. Gratki na 600
To następny motyw gdzie tylko się dziękuje
Kondzio 14:13, 28 paź 2015

eee_taam napisał(a)
taaaaaaaaak
a co
Kondzio 14:14, 28 paź 2015

Gardenarium napisał(a)

Aha, no to jesteśmy w podobnej sytuacji
Powiem tak: mnie Twój ogród uszczęśliwia i to nie jest pusty frazes tylko prawda. Jest mi potrzebny do patrzenia i zdjęcia też mi potrzebne.

Danusiu bardzo ale to bardzo dziekuje za te słowa
Kondzio 14:24, 28 paź 2015

Kindzia napisał(a)
A ja uważam, że te rozmówki nie ogrodowe spełniają bardzo ważną rolę...pewnie bez tego nie byłabym na żadnym spotkaniu ogrodowiskowym!!!

Kondziula, prawda?
Pewnie ze sa potrzebne rozmówki, rozmowy podtrzymuja na duchu mobilizują nas do działania i ratują od samotności. Kazdy z nas ma różne powody być tutaj wiec myślę zeby właściciel wątku prowadził jak uważa tylko zeby nie łamał regulaminu i tyle
Kondzio 14:25, 28 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

I działają jak terapia u psychoanalityka na chandrę tez dobre, Cudnych ludzi się poznaje z tymi samymi zainteresowaniami, a jeszcze od gapić coś można .....jak ktoś umie
A ogrody to świadectwo, że wielu ludzi marzy o raju na ziemi .....i niektórym udaje się go stworzyć Kondzio Wasz ogród to taki mały/ duży raj
masz racje i juz nie bede poruszał tego tematu obiecuje
Kondzio 14:25, 28 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Cześć Kondziu! Całe wieki mnie u Ciebie nie było. Dzisiaj wpadam, a tu taka informacja, że wątek chcesz zamykać? Kondziu, proszę Cię Zdjęcia z ogrodu, choć byłyby milion razy pozazywane, zawsze cieszą oko. A jeszcze jakaś inspiracja dla innych się znajdzie.
Pozdrawiam serdecznie
milo mi i dziekuje
Kondzio 14:35, 28 paź 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kondziu no fiesz Chcesz nam nie pokazywać cudowności??
Tak jak pisze Danusia odsłony ważne. Oglądam i zachwycam się cały czas ale nie piszę och, ach i macham bo to obliguje do odpowiedzi tysiąc razy ,,dziękuję''i tworzą się długaśne wątki. Gratki na 600
To następny motyw gdzie tylko się dziękuje
zgadzam sie z tobą, ale miło jest jak ktoś napisze jak się wstawiło zdjecia bo wstawiający zdjecia stracił czas by je wstawić na watek
Hogata 15:03, 28 paź 2015

A ja mam altankę i inspirowałam się u ciebie .
Ogród mi się bardzo podoba i każde zdjęcie mimo że robione w tym samym miejscu pokazuje jednak coś innego.

Enya73 15:10, 28 paź 2015

Kondziu, ja też wpadam od czasu do czasu po cichutku i podziwiam nieustannie jak pięknie rozwija się Twój ogród z każdym sezonem, ale tak jak ktoś pisał, nie chcę się wpisywać za każdym razem, jak coś publikujesz, choć bardzo, bardzo mi się podoba, bo czułbyś się zobligowany do odpowiedzi, a potem na wątku zamiast fotek ileś tam stron podziękowań

Ja z kolei z braku czasu rzadko coś u siebie pokazuję, ale nie chcę zamykać wątku, bo to swojego rodzaju mój dziennik . I bardzo lubię to forum i fajnych ludzi pełnych pasji, którzy tu zaglądają. Apeluję, żebyś nie zamykał wątku

Pozdrawiam Cię cieplutko
15:57, 28 paź 2015
Kondzio.....u mnie debata ...jakie drzewa na front?....czekam na twój pomysł ...nie czytaj co tam się wypisuje ......liczę na głos tzw. "nowego podejścia"
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies