mirabilum_aga
09:18, 05 kwi 2014

Dzięki za podpowiedź Kris. Póki co głównym moim celem jest w końcu coś zasadzić... Miałam nadzieję, że przed weekendem uda się przynajmniej wysiać trawę- ale straszny u nas wiatr... Czekam aż troszkę ulży chociaż szczerze powiedziawszy. Działkę mam od tyłu nie osłoniętą żadnym budynkiem. Powstał taki przesmyk, więc boję się że tak już będzie póki nie obsadzę jej drzewkami. Może więc powinnam zacząć od tuji...
Ten weekend upłynie nam pod hasłem "przeprowadzka", więc pewnie od przyszłego tygodnia ruszę na nowo. Powyciągałam taśmy i zrobię kanciki. Włożyłam je tylko w dwóch miejscach przy kamyku.
W przyszłym tygodniu ruszają panowie od podjazdu więc oni będą mieć ekobordery. Postaram się kilka załatwić i umieszczę przy kamyku w dwóch innych miejscach... Oj dużo pracy przede mną. Zobaczymy jak pójdzie...
Ten weekend upłynie nam pod hasłem "przeprowadzka", więc pewnie od przyszłego tygodnia ruszę na nowo. Powyciągałam taśmy i zrobię kanciki. Włożyłam je tylko w dwóch miejscach przy kamyku.
W przyszłym tygodniu ruszają panowie od podjazdu więc oni będą mieć ekobordery. Postaram się kilka załatwić i umieszczę przy kamyku w dwóch innych miejscach... Oj dużo pracy przede mną. Zobaczymy jak pójdzie...