Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród, który ciągle zmieniam

Ogród, który ciągle zmieniam

marta_d 10:40, 23 cze 2014

Jag_58 napisał(a)
tawuła Anthony Waterer

zbliżenie

begonie

piękne są te begonie czy one w słońcu dadzą radę? mam jedną rabatkę do uzupełnienia i bardzo chciałabym nimi wypełnić puste miejsca
marta_d 10:43, 23 cze 2014

Jag_58 napisał(a)
c.d.

te świerki są urocze zimą musi tu ładnie wyglądać widzisz ja mam małą działkę i usuwam a u Ciebie tak pięknie się prezentują są takie dostojne i zdrowe
Jag_58 10:45, 23 cze 2014

Marta begonie jednoroczne na foto te rózowe zdecydowanie na słońcu sobie radza ,a begonie bulwiaste raczej w półcieniu moje są pod okapem studni ,chociaż studnia w pełnym słońcu ,ale jednak chroni je daszek pozdrówka
anushka 10:47, 23 cze 2014

nie wyszłabym z tego ogrodu chyba
Jag_58 10:49, 23 cze 2014

marta_d napisał(a)

te świerki są urocze zimą musi tu ładnie wyglądać widzisz ja mam małą działkę i usuwam a u Ciebie tak pięknie się prezentują są takie dostojne i zdrowe

Marta zawsze chciałam mieć w trawniku samotny świerk i się doczekałam ,co prawda w towarzystwie jodły koreańskiej ,ale może być ten drugi świerk jest na rabacie
Jag_58 10:53, 23 cze 2014

anushka napisał(a)
nie wyszłabym z tego ogrodu chyba

Witaj Anuś miło mi słyszeć takie słowa zapraszam na spacerki i dłuższe posiedzenia na ławeczkę ,złożę rewizytę i w Twoim ogrodzie pozdrawiam serdecznie
Fajnie by było gdybyś załozyła wątek ,wtedy łatwiejszy jest kontakt i wzajemne doradzanie
marta_d 11:11, 23 cze 2014

Jag_58 napisał(a)
Marta begonie jednoroczne na foto te rózowe zdecydowanie na słońcu sobie radza ,a begonie bulwiaste raczej w półcieniu moje są pod okapem studni ,chociaż studnia w pełnym słońcu ,ale jednak chroni je daszek pozdrówka

dobrze wiedzieć, to już wiem czym ożywię rabatkę w zakładowym ogrodzie, narazie tam 3 juki będą kwitły, firletki przekwitły, dyptam powoli też i taki róż dodałby życia na smutnym piasku
Jag_58 11:39, 23 cze 2014

marta_d napisał(a)

dobrze wiedzieć, to już wiem czym ożywię rabatkę w zakładowym ogrodzie, narazie tam 3 juki będą kwitły, firletki przekwitły, dyptam powoli też i taki róż dodałby życia na smutnym piasku

Marta te begonie mają różne kolory kwiatów ,białe rózowe i czerwone i liście jasna zieleń ,ciemniejsza zieleń do bordo jest w czym wybierać
marta_d 11:53, 23 cze 2014

Jag_58 napisał(a)

Marta te begonie mają różne kolory kwiatów ,białe rózowe i czerwone i liście jasna zieleń ,ciemniejsza zieleń do bordo jest w czym wybierać

oo no to można pomieszać biały uwielbiam może biało-różowe? musze na targ pojechać i zobaczę co mają w ofercie
iwonaal 16:54, 23 cze 2014

Zostawiam pozdrowienia.