Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mam chyba 1000 pomysłów, tylko czasu brak ;-)

Mam chyba 1000 pomysłów, tylko czasu brak ;-)

Iwk4 21:52, 02 lis 2015

Edytko, widzę powiązane miskanty, ja się też przymierzam, skoro u ciebie już, to ja się jutro zabieram za nie
Co do trawnika - masz rację. jak go brakuje, ogród jest niedokończony. Tak to czuję u mnie.irek na środku, gdzie ma być trawnik - nie pozwolił na za założenie go i brakuje mi go. Rabata się gorzej prezentuje, bo nie ma tła, ani planu pierwszego.

Piękna jesień u Ciebie.
Edit 01:57, 03 lis 2015

ag_zie napisał(a)
Piękne jesienne zdjęcia!

Piękne słonko dzisiaj było a ja na spacerku, więc tak mnie naszło jakoś na jesienne foteczki
Edit 01:57, 03 lis 2015

lojalna_ napisał(a)
Pięknie

Buziam
Edit 01:59, 03 lis 2015

Kuba napisał(a)
Ale ładnie aż się chce spacerować...

Witaj Ewo, ładny dzisiaj był dzionek...aż się chciało z domku wyjść
Edit 02:48, 03 lis 2015

Makao_J napisał(a)
A ja tak cichaczem za ogonem Mirelli wskoczyłam do tego ogrodu i faktycznie jest piękny. Ten ogród frontowy jest boski.

Hortki masz wielki więc powiedz jak to zrobiłaś? Tniesz je na wiosnę czy zostawiasz takie wysokie? Bo moja ma 3 lata i zaledwie 120 cm.

Miskanty olbrzymy też uważam że to ML bo mają srebrny odcień chyba że to złudzenie.

Te jeżówki są śliczne ale ja nie mogę ich nigdzie dostać.
Ogród sobie zaznaczam i będę zaglądać.

Witam serdecznie i bardzo się cieszę z odwiedzin
Miło, że się Tobie u mnie podoba....mam plany na zmiany ale zacznę działać pewnie wiosną
Co do hortek to myślę, że najważniejsze jest mimo wszystko stanowisko. Mam kilka hortek jednej odmiany, z jednej szkółki, kupione w tym samym roku i posadzone w tę samą ziemię a jednak te które rosną na 'patelni' są najładniejsze i największe. Piękny mają pokrój i osiągnęły najwyższy wzrost.
Miskanty są lekko srebrne....zgadza się
Jeżeli w przyszłym roku jeżówki będą w moim O. mogę kupić i wysłać
Edit 02:51, 03 lis 2015

MirellaB napisał(a)

Ale fajne

Edytka jak masz czas zajrzyj do mnie, zobacz moje związane trawy

Wzdycham ciągle na widok zdjęć Twojego ogrodu

No i widzę, że Ania do Ciebie trafiła. Oczywiści to ja poleciłam jej Twój ogród

To liście azalii....pięknie się wybarwiły na czerwono
Byłam u Ciebie i cosik naskrobałam
Dziękuję za polecenie
Edit 02:57, 03 lis 2015

Iwk4 napisał(a)
Edytko, widzę powiązane miskanty, ja się też przymierzam, skoro u ciebie już, to ja się jutro zabieram za nie
Co do trawnika - masz rację. jak go brakuje, ogród jest niedokończony. Tak to czuję u mnie.irek na środku, gdzie ma być trawnik - nie pozwolił na za założenie go i brakuje mi go. Rabata się gorzej prezentuje, bo nie ma tła, ani planu pierwszego.

Piękna jesień u Ciebie.

Witaj Iwonko
U mnie już trawki powiązane i teraz chyba lepiej wyglądają....były już żółte, więc nie miałam wyjścia
A trawniczek....no musi być
Ja trawniczek mam ale nie jest doskonały...mam nadzieję, że w najbliższym czasie go zaoram i zrobię na nowo denerwuje mnie
Makao_J 10:56, 03 lis 2015

Edit napisał(a)

Witam serdecznie i bardzo się cieszę z odwiedzin
Miło, że się Tobie u mnie podoba....mam plany na zmiany ale zacznę działać pewnie wiosną
Co do hortek to myślę, że najważniejsze jest mimo wszystko stanowisko. Mam kilka hortek jednej odmiany, z jednej szkółki, kupione w tym samym roku i posadzone w tę samą ziemię a jednak te które rosną na 'patelni' są najładniejsze i największe. Piękny mają pokrój i osiągnęły najwyższy wzrost.
Miskanty są lekko srebrne....zgadza się
Jeżeli w przyszłym roku jeżówki będą w moim O. mogę kupić i wysłać

Dzięki za propozycję kupna jeżówek. Jeśli w przyszłym sezonie znowu ich nie dostanę to nie omieszkam się przypomnieć. Najbardziej poluję na te pełne różowe.

Hortki u mnie do 15tej są w słońcu wiec nie powinny narzekać. Spróbuję wiosną podciąć mniej.

Pogoda jeszcze się utrzymuje to i ja mam chęć jeszcze pozmieniać u siebie ale to chyba zbyt ryzykowne teraz więc też poczekam na wiosnę.
Pozdrawiam.
lojalna_ 17:45, 07 lis 2015

Nowy trawnik spore przedsięwzięcie wiosenne .... u mnie deszcz i mgla spiaco
Karol99 17:51, 07 lis 2015

Edit napisał(a)

sliczne fotki