Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

yolka 20:05, 08 lis 2014

Sliczne wypielęgnowane rabaty, Klon przesliczny, trawa wiosenna Pozdrawiam
eda 20:10, 08 lis 2014

Małgoś cudnie u Ciebie mmmm a ta fota mnie zatyka
Bardzo wiało ?
Buziaki zostawiam

malgorzata_s... 20:12, 08 lis 2014

yolka napisał(a)
Sliczne wypielęgnowane rabaty, Klon przesliczny, trawa wiosenna Pozdrawiam

Jolu dzięki Staram się liście powybierałam bo były wszędzie
malgorzata_s... 20:14, 08 lis 2014

eda napisał(a)
Małgoś cudnie u Ciebie mmmm a ta fota mnie zatyka
Bardzo wiało ?
Buziaki zostawiam

Edytko wiało że hej Ci co doniczek nie pochowali to szukali ich u sąsiadów
eda 20:34, 08 lis 2014

o kurcze no to strach w oczach dobrze że już przeszło
Katkak 20:49, 08 lis 2014

Gosia, ale pięknie. Kurczę, u Ciebie chyba nawet w zimie będzie kolorowo . Trawniczek taki wychuchany, soczysty jak wiosną Mój zachwaszczony, że masakra. Chyba już nawet nie powinnam go trawnikiem nazywać.. Chyba rośnie w nim wszystko oprócz trawy. Trzeba się będzie z tym jakoś uporać w przyszłym roku. Krzysiowi zamarzył się podjazd przy garażu, więc gdybyśmy tak położyli tam kostkę, to najbardziej zachwaszczony kawałek by znikł. A oczami wyobraźni już widzę przed tą kostką jakąś fajną rabatę, żeby oddzielić się od spojrzeń przechodniów . Tylko najpierw trafię 6 w totka, bo jeszcze drobny remoncik w domku planujemy . Buziaczki
malgorzata_s... 20:54, 08 lis 2014

eda napisał(a)
o kurcze no to strach w oczach dobrze że już przeszło

malgorzata_s... 20:55, 08 lis 2014

Katkak napisał(a)
Gosia, ale pięknie. Kurczę, u Ciebie chyba nawet w zimie będzie kolorowo . Trawniczek taki wychuchany, soczysty jak wiosną Mój zachwaszczony, że masakra. Chyba już nawet nie powinnam go trawnikiem nazywać.. Chyba rośnie w nim wszystko oprócz trawy. Trzeba się będzie z tym jakoś uporać w przyszłym roku. Krzysiowi zamarzył się podjazd przy garażu, więc gdybyśmy tak położyli tam kostkę, to najbardziej zachwaszczony kawałek by znikł. A oczami wyobraźni już widzę przed tą kostką jakąś fajną rabatę, żeby oddzielić się od spojrzeń przechodniów . Tylko najpierw trafię 6 w totka, bo jeszcze drobny remoncik w domku planujemy . Buziaczki

No plany ambitne Życzę tej 6
ewsyg 20:56, 08 lis 2014

Małgosiu, pooglądałam jesień u Ciebie. Przyznam, że masz bardzo wypielęgnowany ogród. U mnie niestety, póki co, nie ma się co przebarwiać. Może w przyszłym roku Świdośliwy i jeżyna pokarzą na co je stać. Piękny kolor jesiennych liści ma świdośliwa kanadyjska. jeżyna mam jeszcze w doniczce na balkonie. Ma cudne czerwono-mosiężny kolor liści. Już nie mogę się doczekać kiedy znowu będę sadziła nowe rośliny. Pozdrawiam ni9edzielnie. U nas pada i zrobiło się nieciekawie, więc jutro w domku przy dobrym cieście malinowym
Ivvvona 20:56, 08 lis 2014

Bardzo przyjemny spacer nam zafundowałaś Ogród prezentuje się wzorowo, rabaty wysprzątane, trawnik jak wiosną no i te kolorki na rabatach. Żurawki jednak są świetne