Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Bogdzia 13:28, 08 lut 2015

Gosiu pięknie z tą dostawą śniegu , u mnie też troszke dosypało. Kaczuszki tez masz , byle tylko jeździc się dało to nie ma na co narzekac. Buziaczki.
malgorzata_s... 13:51, 08 lut 2015

zbigniew_gazda napisał(a)
Gosiu u nas też nasypało z rana 15 cm. Ale bez wiatru. Temperatura poszła na plus.

U mnie -3 Wszystko nic byle nie ten wiatr.
malgorzata_s... 13:52, 08 lut 2015

Łukasz to jej ostatnie podrygi Straszy ale nie da rady słońcu
malgorzata_s... 13:54, 08 lut 2015

Bogdzia napisał(a)
Gosiu pięknie z tą dostawą śniegu , u mnie też troszke dosypało. Kaczuszki tez masz , byle tylko jeździc się dało to nie ma na co narzekac. Buziaczki.

Rano nie bardzo można było jeździć Dawno takich pustych dróg nie widziałam.
Teraz już lepiej Kaczuszki na rzece się zadomowiły jakiś czas temu
Nallar 14:34, 08 lut 2015

Luki napisał(a)
Łączę się w bólu śniegowym oczywiście, ciekawe ile jeszcze będziemy musieli czekać na tą wiosne.

Świstak z Michigan podobnie jak ten z Pensylwanii wywróżył w poniedziałek długa zimę. Świstaki z Ohio i Georgii z kolei zapowiedziały rychłe nadejście wiosny.
Już polubiłam świstaka z Ohio i Georgii
malgorzata_s... 14:41, 08 lut 2015

Ewuś w Ameryce może i długa zima będzie. Nasz świstak zawija śnieg w sreberka i tam wysyła U nas będzie wiosna i kwiatki 8 marca
Nallar 14:51, 08 lut 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewuś w Ameryce może i długa zima będzie. Nasz świstak zawija śnieg w sreberka i tam wysyła U nas będzie wiosna i kwiatki 8 marca

Małgoś oby Twoje słowa się sprawdziły, ja nawet chętnie pomogę świstakowi zawijać śnieg, byle już przyszła wiosna.
malgorzata_s... 15:04, 08 lut 2015

Nallar napisał(a)

Małgoś oby Twoje słowa się sprawdziły, ja nawet chętnie pomogę świstakowi zawijać śnieg, byle już przyszła wiosna.

Przyjdzie ani się obejrzymy

Katkak 15:06, 08 lut 2015

Gosiulek dosypało u nas śniegu, ale topnieje. Nas dopadło przeziębienie, więc nawet do kościółka dziś nie poszliśmy. Nos mam jak Rudolf Czerwononosy . Łyżwy leżą w pudełku . Ale nadrobimy . Snuję wiosenne plany i nosi mnie już strasznie. W ramach oczekiwania na wiosnę zamówiłam drewutnię na drewno kominkowe . Stanie pod samym garażem i zamaskuje go trochę . Z boku ma kratki, więc jakieś pnącze po nich puszczę . Ech, wiosno przybywaj . Gosiaczek, a co sądzisz o tym moim pomyśle na mieszany żywopłot?
malgorzata_s... 15:12, 08 lut 2015

Katkak napisał(a)
Gosiulek dosypało u nas śniegu, ale topnieje. Nas dopadło przeziębienie, więc nawet do kościółka dziś nie poszliśmy. Nos mam jak Rudolf Czerwononosy . Łyżwy leżą w pudełku . Ale nadrobimy . Snuję wiosenne plany i nosi mnie już strasznie. W ramach oczekiwania na wiosnę zamówiłam drewutnię na drewno kominkowe . Stanie pod samym garażem i zamaskuje go trochę . Z boku ma kratki, więc jakieś pnącze po nich puszczę . Ech, wiosno przybywaj . Gosiaczek, a co sądzisz o tym moim pomyśle na mieszany żywopłot?

To kuruj się kochana Żywopłot mieszany to cała ty Jednogatunkowy jest taki formalny i nadaje się do takich ogrodów spod igiełki. Wiesz takich gdzie wszystko od linijki Do ciebie mieszany będzie fajny