Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Kasik 21:53, 26 cze 2014

Małgoś, przecież dasz radę, co tam, że gęsiego. Ważne, że towarzystwo doborowe.

Pelaśki rzeczywiście piękne, a o powojnikach nic nie będę mówić. Jeden Twój, to moich 50 - jak je złączysz do kupy. :
malgorzata_s... 22:00, 26 cze 2014

Kasik napisał(a)
Małgoś, przecież dasz radę, co tam, że gęsiego. Ważne, że towarzystwo doborowe.

Pelaśki rzeczywiście piękne, a o powojnikach nic nie będę mówić. Jeden Twój, to moich 50 - jak je złączysz do kupy. :

No fakt impreza może być Oglądania niewiele to dłużej się pogadaKasiu moje powojniki mają trzy lata. Twoje też urosną
Luki 22:01, 26 cze 2014

Gosiu będziecie śpiewać " Jedzie pociąg z daleka na nikogo nie czeka..." i spacer gęsiego zaraz zrobi się ciekawszy
malgorzata_s... 22:07, 26 cze 2014

Luki napisał(a)
Gosiu będziecie śpiewać " Jedzie pociąg z daleka na nikogo nie czeka..." i spacer gęsiego zaraz zrobi się ciekawszy

Co znaczy będziecie?? Jak duży zjazd to ty też Kto wie może kiedyś
Luki 22:10, 26 cze 2014

Gosiu no nie wypadało tak napisać wprost i się wprosić Wiesz ja też mam chętke na zlocik, ale najwcześniej za dwa lata, gdy wszystko będzie zagospodarowane, na obecną chwile można mnie odwiedzać do woli, ale o zlociku nie ma co mówić bo przecież trzeba się jakoś zaprezentować szerszej publiczności
danuta_szwajcer 22:11, 26 cze 2014

Ale Ci powojniki pięknie kwitną) Dobre miejsce mają) Małgosiu zainteresowały mnie te białe dzwonki czy one maja takie sztywne łodygi? To sa inne nie takie co tez sa niebieskie? Bo szukam wlasnie tych dzwonkow jezeli to sa te o których mysle. Moj ojciec je miał i bardzo je lubie a u mnie zanikły i chetnie przy okazji bym prosiła sadzonkiPozdrawiam, buziole
malgorzata_s... 22:16, 26 cze 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale Ci powojniki pięknie kwitną) Dobre miejsce mają) Małgosiu zainteresowały mnie te białe dzwonki czy one maja takie sztywne łodygi? To sa inne nie takie co tez sa niebieskie? Bo szukam wlasnie tych dzwonkow jezeli to sa te o których mysle. Moj ojciec je miał i bardzo je lubie a u mnie zanikły i chetnie przy okazji bym prosiła sadzonkiPozdrawiam, buziole

Danusiu to dzwonek brzoskwiniolistny. Łodygi ma sztywne. Oczywiście sadzonki masz pewne
danuta_szwajcer 22:26, 26 cze 2014

Bardzo sie ciesze, szukałam go dosyc długo A teraz nawet i nazwe znam i sadzonki bede miałaBuziaki
GorAna 23:16, 26 cze 2014

Ciotuniu zostawiam buziaki i idę spać
Alisonek 23:21, 26 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

Ciociuniu, niebieskie to ostróżki a białe to???
fajne kolorki ma ta róża, i tzmeilinki już wszystkie sa ok, wymieniłas ta jedną chorowitą czy odżyła????
buziaki dla Ciebie i Krzysztofa