Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Luki 21:03, 21 kwi 2015

Mamuniu... Gosiu ale masz teraz tych kulek i żywopłocików. Ja to się zastanawiam, gdzie teraz mają się zmieścić rośliny, które siedzą przy ziemi, byliny, trawy itd

Powiem Ci, że cięcie wśród takich 'zarośli' w dobrym tego słowa znaczeniu ma jedną zaletę. Trzeba się bardziej wyginać i nagimnastykować, a plecy wtedy mniej bolą

Co do bylin to dałem ciała, bo mogłem sam wpaśc na to, żeby podskoczyć i przywieźć do Gliwic... no gapa jestem jak zwykle Chociaż ja wiem czym są spowodowane opóźnienia, ale wiadomo 'na głos' pisać nie będę
Kasik 21:03, 21 kwi 2015

Gosiaczku- buksiki pasują tam jak ulał. wyglada jakby tam były od zawsze.

Jesteś mistrzynią sadzenia duzych ilości na małym terenie.

Pięknie wszystko do siebie pasuje.

malgorzata_s... 21:05, 21 kwi 2015

Ewa777 napisał(a)
Gosiu, też czekam na przesyłkę z bylinowego. W ubiegłym tygodniu dzwoniłam do nich i część roślin mi prześlą teraz a część odbiorę w maju na targach, bo nie wszystkie jeszcze ruszyły. Na stronie też jest przy roślinach informacja, że dostępne w maju

Do mnie pan dzwonił w zeszłym tygodniu i miały być w piątek a część w maju. Wczoraj dzwonił że będą dzisiaj i nie ma ale to może kurier nie dotarł. Buziolki dla całej rodzinki
malgorzata_s... 21:08, 21 kwi 2015

Luki napisał(a)
Mamuniu... Gosiu ale masz teraz tych kulek i żywopłocików. Ja to się zastanawiam, gdzie teraz mają się zmieścić rośliny, które siedzą przy ziemi, byliny, trawy itd

Powiem Ci, że cięcie wśród takich 'zarośli' w dobrym tego słowa znaczeniu ma jedną zaletę. Trzeba się bardziej wyginać i nagimnastykować, a plecy wtedy mniej bolą

Co do bylin to dałem ciała, bo mogłem sam wpaśc na to, żeby podskoczyć i przywieźć do Gliwic... no gapa jestem jak zwykle Chociaż ja wiem czym są spowodowane opóźnienia, ale wiadomo 'na głos' pisać nie będę

Ja nie pisałam do ciebie bo mieli wysłać w środę, więc myślałam że już są w drodze i zamieszania robić nie chciałam. Są bardzo mili i mają piękne więc im daruję zwłokę Na takie porządne sadzonki warto poczekać
malgorzata_s... 21:10, 21 kwi 2015

Kasik napisał(a)
Gosiaczku- buksiki pasują tam jak ulał. wyglada jakby tam były od zawsze.

Jesteś mistrzynią sadzenia duzych ilości na małym terenie.

Pięknie wszystko do siebie pasuje.

Pięknie to ujęłaś A ja jestem po prostu zwykłą upychaczką
Pola 21:45, 21 kwi 2015

Gosiu, no jesteś niesamowita.....buksiki super....ogród wymiata, zmiana ogromna....zdjęcia obejrzałam, z imprezki też....buziaczki, również dla Krzysia
malgorzata_s... 21:48, 21 kwi 2015

Pola napisał(a)
Gosiu, no jesteś niesamowita.....buksiki super....ogród wymiata, zmiana ogromna....zdjęcia obejrzałam, z imprezki też....buziaczki, również dla Krzysia

Jak mówi Kasia ,,u was na Śląsku powietrze jakieś morowe że wszystko tak szybko robicie,, Przecież ty też zmiany duże zrobiłaś
Agnieszka_B 22:05, 21 kwi 2015

Gocha , ale się u ciebie bukszpanowo zrobilo !
To jest to co tygrysy lubią najbardziej
makkasia 23:33, 21 kwi 2015

Gosiu obejrzałam Wasze spotkanie i załadunek plantacyjnych buksików, i przed, i po.
Ufff jak Ty to robisz ? takie tempo !!! a zmiana.... w bukszpanowy teraz tylko nożyce w dłoń !!! pięknie
Katkak 23:34, 21 kwi 2015

Gosiaczek szalejesz . Ledwo się sezon zaczął, a u Ciebie już tyle się dzieje. A te buczki to chyba nowe nabytki co? Jakoś wcześniej ich nie kojarzę. Buźka