Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Margarete 16:38, 20 maj 2015

Akleż masz kolorów, Małgosiu
Klony śliczne, rh też a juz wisteria - miodzio

Co do tej pachnącej azalii to ja o niej pamietałam to Kondzioja wynalazł pierwszy, ale nie chciałam ci juz marudzic, skoro jest taka trudna do zdobycia. Jesli jednak nadal bedziez ja miała na uwadze i uda ci sie zdobyc - bede po stokroć wdzieczna

Zaproszenie dlałódzkiej grupy na sląski rejon Beskidów przyjete, miło nam by było kiedys u was zagościc. Dogadamy termin na pewno jak nie w tym to przyszłym sezonie, przeciez na O bedziemy juz do konca świata, nie wyobrażam sobie inaczej
Wzajemnie i do nas można sie wybrac, nie tylko do Bogdzi, zapraszamy !
jolka 17:30, 20 maj 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)

No i wisteria którą jestem oczarowana

Małgosiu, cudnie u Ciebie Jak w jakiejś bajkowej krainie Rh, ten jeszcze w pąkach taki zdrowy i dorodny, że przyciąga wzrok nawet bez kwiatów. Mogę sobie wyobrazić, co będzie jak rozkwitnie, ach.. I wisteria baardzo romantyczna

Pozdrowienia zostawiam
malgorzata_s... 18:14, 20 maj 2015

Pola napisał(a)
Gosiu, zerknij do mnie....może coś poradzisz....

Byłam
malgorzata_s... 18:15, 20 maj 2015

Agania napisał(a)
Uff....doczytałam, że wisienki kaprysiły, ale już w listeczkach, w nowym roczku już zakwitną

Aguś mam nadzieję że się wezmą i w przyszłym roku dadzą czadu
malgorzata_s... 18:16, 20 maj 2015

Ivvvona napisał(a)
Ale ślicznie zakwitły azalie i rodki - moje dopiero zaczynają a pontyjska w ogóle strajkuje. Klon niezmiennie mnie zachwyca.

Iwonko a oberwałaś pontyjskiej kwiatostany? Jak się nie oberwie to kwitnie co drugi rok.
malgorzata_s... 18:17, 20 maj 2015

kasiek napisał(a)
Rany u Ciebie nawet skrzydła motyli blakną Ślicznie, uwielbiam twoje rh a teraz mogę w końcu poodwiedzać wątki i podziwiać

Kasiu kolorów u mnie dostatek. Czasem myślę że to jarmarczne ale trudno, wiosna ma swoje prawa
malgorzata_s... 18:18, 20 maj 2015

zbigniew_gazda napisał(a)
Pięknie Gosia i kolorowo. A klonik mnie zachwyca.

Zbysiu klonik fakt świeci Kolorowych jarmarków....
malgorzata_s... 18:19, 20 maj 2015

Margarete napisał(a)
Akleż masz kolorów, Małgosiu
Klony śliczne, rh też a juz wisteria - miodzio

Co do tej pachnącej azalii to ja o niej pamietałam to Kondzioja wynalazł pierwszy, ale nie chciałam ci juz marudzic, skoro jest taka trudna do zdobycia. Jesli jednak nadal bedziez ja miała na uwadze i uda ci sie zdobyc - bede po stokroć wdzieczna

Zaproszenie dlałódzkiej grupy na sląski rejon Beskidów przyjete, miło nam by było kiedys u was zagościc. Dogadamy termin na pewno jak nie w tym to przyszłym sezonie, przeciez na O bedziemy juz do konca świata, nie wyobrażam sobie inaczej
Wzajemnie i do nas można sie wybrac, nie tylko do Bogdzi, zapraszamy !

Gosiu będę miała na uwadze tę azalię
Zaproszenie aktualne cały czas i za twoje dziękuję
malgorzata_s... 18:20, 20 maj 2015

jolka napisał(a)

Małgosiu, cudnie u Ciebie Jak w jakiejś bajkowej krainie Rh, ten jeszcze w pąkach taki zdrowy i dorodny, że przyciąga wzrok nawet bez kwiatów. Mogę sobie wyobrazić, co będzie jak rozkwitnie, ach.. I wisteria baardzo romantyczna

Pozdrowienia zostawiam

Bardzo miło czytać tyle pochwał Dziękuję bardzo
ewsyg 18:25, 20 maj 2015

Ja też jestem oczarowana wisterią