Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród cioci czyli ciociogród :)

Ogród cioci czyli ciociogród :)

Katkak 22:41, 28 lip 2015

Gosiaczek z fachowcami to już chyba zawsze tak jest. Obsuwa musi być, taka "nowa" świecka tradycja . Ważne, że kwiecie pomogło Ci się uspokoić . Gosiaczku ta zakładana wiosną rabata jest przepiękna . Horty dają czadu . Widzę, że macie z Lukim ochotę na Esk Sunset , polecam i to gorąco . Tęskno mi za Tobą Gosiaczku .
Nallar 22:52, 28 lip 2015

No wąchanie takich piękności musi uspokajać. Przepiękne.
Martwisz się że zawilce nie kwitną? Szepnij tylko słowo, a paczuszkę wyślę na expresowej miotle.
Buziaki dla Ciebie i x 2 dla Krzysia.
Ewa777 22:58, 28 lip 2015

Gosiu, rabatka z wiosny cudna, aż nie chce się wierzyć, że taka młoda
Remont masz na głowie i niesłownych fachowców. Trochę się obawiam, że ten nasz przyjazd trochę w złym terminie wypadł. Pogadamy jutro, to coś ustalimy. Na pewno nie sprzątaj
malgorzata_s... 23:05, 28 lip 2015

Katkak napisał(a)
Gosiaczek z fachowcami to już chyba zawsze tak jest. Obsuwa musi być, taka "nowa" świecka tradycja . Ważne, że kwiecie pomogło Ci się uspokoić . Gosiaczku ta zakładana wiosną rabata jest przepiękna . Horty dają czadu . Widzę, że macie z Lukim ochotę na Esk Sunset , polecam i to gorąco . Tęskno mi za Tobą Gosiaczku .

Kasiu szukamy klinika
malgorzata_s... 23:06, 28 lip 2015

Nallar napisał(a)
No wąchanie takich piękności musi uspokajać. Przepiękne.
Martwisz się że zawilce nie kwitną? Szepnij tylko słowo, a paczuszkę wyślę na expresowej miotle.
Buziaki dla Ciebie i x 2 dla Krzysia.

Ewuniu jak nie zakwitną to się zgłoszę Bardzo dziękuję za propozycję
malgorzata_s... 23:11, 28 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Gosiu, rabatka z wiosny cudna, aż nie chce się wierzyć, że taka młoda
Remont masz na głowie i niesłownych fachowców. Trochę się obawiam, że ten nasz przyjazd trochę w złym terminie wypadł. Pogadamy jutro, to coś ustalimy. Na pewno nie sprzątaj

Ewciu zaczynamy po 10 ten remont. Już postanowione.W przyszłym tygodniu jednemu z fachowców nie pasowało i zastępcę miał przysłać na co się nie zgodziliśmy.
Czekamy na Was i nie ma dyskusji
Luki 23:16, 28 lip 2015

I zapomniałbym powiedzieć, że wiosenna rabata świetnie się prezentuje i nawet nie ma tak ciasno, powiedziałbym, że idealnie tak jak lubię
Macie jakiś wolny termin na wyjazd do Alinki bo widzę, że terminy bardzo napięte.
malgorzata_s... 23:21, 28 lip 2015

Luki napisał(a)
I zapomniałbym powiedzieć, że wiosenna rabata świetnie się prezentuje i nawet nie ma tak ciasno, powiedziałbym, że idealnie tak jak lubię
Macie jakiś wolny termin na wyjazd do Alinki bo widzę, że terminy bardzo napięte.

Trzeba by zbadać czy Alinka ma czas np. w sobotę 8 i czy nas zechce przyjąć. Jutro z Swą będę rozmawiać to zapytań czy ma ochotę pojechać
kasiek 07:33, 29 lip 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Miał być remont. Dom przygotowany, obrazki, zdjęcia, firanki zdjęte. Folia w pogotowiu a tu zonk. Nie ma wszystkiego i panowie nie przyjadą. Zapowiedzieli się na przyszły tydzień. To teraz sobie oni poczekają bo ten termin odpada. Poszłam więc sobie do ogrodu lilie wąchać na uspokojeniePomogło

Lilie bossskie!
Oj co ja Ci powiem w sprawie remontu, ledwo zipię Co prawda malowanie to my sami z eMem mozemy wykonać- ale zipiemy tak że szkoda słów.
Trzymam kciuki za nerwy bo sa bardzo potrzebe, a nic je tak nie naduzywa jak remont
AlKa 08:12, 29 lip 2015

nie ma tego złego remont przeuniety, ale za to jest czas na zrobienie fotek ogrodowych. U mnie remont miał sie skończyć wczoraj, ale sie przeciągnęło jak sie skończy w piątek to będę zadowolona.
Może to ta sama ekipa, u mnie za długo siedzą i do Ciebie nie mogą dojechać;