Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy » Edycja postu

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 13:43, 25 sie 2018

amelia_b napisał(a)
Masz zdecydowanie za zielono

Haaaa no dobrze ze nie za żółto bo ostatnio w tym kierunku idę ...nie mowie o ususzonych trawach . Buxiol Amelka ogrodzenie będzie jak forteca jak my podglądać będziemy ?
Kasya 13:46, 25 sie 2018

Ewa777 napisał(a)
Jedziemy, Jolu, większą grupą do ogrodu Bellinghamów.
Bardzo się cieszę, że wrzucasz zdjęcia z ogrodu. To są takie miłe chwile, gdy się je ogląda. Takie uspokajające, a zarazem sprawiające dużą radość. Od razu myślę o Tobie i Grzesiu oraz o miłych chwilach, które razem spędziliśmy

A Fido kochany jest

Ale fajnie, tez bym się wybrała
Kasya 13:47, 25 sie 2018

lojalna_ napisał(a)
Blyxa miło że zaglądasz miłego dnia u mnie wreszcie popada bo susza strasznie doskwierala roślinom.

Ewus no to już pogadamy smycze o przekompostowanej ...znasz i stosujesz. Buxka kochana u Ciebie tez popadalo ? Trochę ulgi ta pogoda przyniosła . Mnie już te upały wymeczyly.

Aniu z ta perfekcja ja nic wspólnego nie mam ...oby to jakaś choroba nie była hihi . Mój em kładzie deskę na trawniku i leci zajmuje mu to niewielka chwile bo i ogród nieduży . Zaległości mam u Ciebie . Forum wielkie jest ogromnie ♥♥♥

Kaśka dobrze się tutaj odpoczywa to najważniejsze. Drzewa wybuchły i zasłony nas od gapiów i ciesze się ze wreszcie mam stół bo na fotelach ciężko się obiad jadło człowiek wiecznie upaprany ♥♥♥

Bajecznie aż warto cytować
lojalna_ 13:51, 25 sie 2018

A_gawa napisał(a)
Jolu. Chciałam Cię zapytać o przepis na sukces rozplenicowy. Mam kilka dorodnych sztuk, ale nie idą tak jak powinny. Listki wysychają. Chyba im coś źle robię.
Cudny ogród!:*

U mnie od zawsze rozplenice dobrze się czują , nawet tam gdzie słoneczko jest do 14 tej. Trudno ocenić co im tak służy . Ogród był robiony według głównej żelaznej zasady Toszki ziemia . Może to ułatwia mi życie teraz. Duxo podlewam nawet trawy bo u mnie susza była straszna .Trawy oprócz gnojowka z pokrzywy nic nie dostają nie zasilam ich.

Jednak jeśli u Ciebie są żółte listki to może za sucho i warto je czymś wzmocnić ♥♥♥♥
lojalna_ 13:58, 25 sie 2018

Ewa777 napisał(a)
Jedziemy, Jolu, większą grupą do ogrodu Bellinghamów.
Bardzo się cieszę, że wrzucasz zdjęcia z ogrodu. To są takie miłe chwile, gdy się je ogląda. Takie uspokajające, a zarazem sprawiające dużą radość. Od razu myślę o Tobie i Grzesiu oraz o miłych chwilach, które razem spędziliśmy

A Fido kochany jest

Ewciu tak ten rok był dla nas przychylny w spotkania ♥♥wycieczki zazdroszczę bo takie super spotkanko się zapowiada.

Buxiak
Super było ♥♥♥

lojalna_ 14:04, 25 sie 2018

HannaR napisał(a)
Jolu, Twój ogród jest dla mnie wzorem. Też mam nieduży i też lubię proste linie i trawy. Ty sama również jesteś dla mnie wzorem. Zaglądam do Ciebie od dawna i zawsze podziwiam porządek i umiejętności komponowania rabat. Też przechodziłam ciężkie chwile w życiu, nawet bardzo. Ogród zawsze mi pomagał.
Ślę pozdrowienia.

HaniU proszę Cię nie wiem co napisać troche mnie takie komplementy spinaja. Lubimy z Grzesiem jak jest zielono i coś nam tam wychodzi. Wszyscy mamy się dobrze czuć u siebie . Dziękuję bardzo .

Niestety życie czasami nas nie oszczędza. Ja z tych co raczej wola w takich chwilach spokój i samotność tak juz mam . Jednsk dobre duszę znajomych również z Ogtodowuska potrafia człowieka wrócić do życia. Buxiak mocny co nas nie zabije to nas wzmocni ♥♥♥♥♥♥
lojalna_ 14:07, 25 sie 2018

MonikA napisał(a)
Ach... pięknie u ciebie, ogród to lek na wszelkie zło i odpoczynek po pracy umysłowej

Bardzo fajne nasadzenia, kolejny ogród wzór

Cieszę się że Ci się podoba . Czujemy się w tej zieleni bardzo fajnie tylko juz myślę że naveiosne trzeba będzie kupić rozdrabiarke bo tych traw sporo i trudno te snopy pakować w całości w worki. Zaś zakupy hihihi
lojalna_ 14:09, 25 sie 2018

Kasya dzięki bardzo udanego wekendu ♥

jolanka 14:12, 25 sie 2018

Pięknie u Ciebie ale to już wiesz
Widzę, że jesteś właśnie w moim ulubionym miejscu Mam nadzieję, ze nie pada
lojalna_ 14:14, 25 sie 2018

jolanka napisał(a)
Pięknie u Ciebie ale to już wiesz
Widzę, że jesteś właśnie w moim ulubionym miejscu Mam nadzieję, ze nie pada

Kochana to foteczki z Gdańska z końca lipca kiedy spotkaliśmy się Ewcia na wspominki mnie wzięło ♥miałyśmy okazję widzieć się w tym roku aż 3 razy . Na tą odległość to chyba sporo . Buzka Jolu ♥