Marto, jak robisz wszystko po swojemu i ładnie Ci rosną, to niczego nie zmieniaj Radziłabym tylko, żebyś obcinała po przekwitnięciu nad ostatnim oczkiem od dołu Będziesz zadowolona Buziak
Leczę gardło już od wczoraj Niestety cały dzień gadania nie sprzyja leczeniu. Teraz też trochę więcej śpiewam. Przygotowujemy się do koncertu i konkursu.
Storczyki przycina się pod kwiatkami, gdy przekwitną, czyli nad pierwszym oczkiem od góry, żeby gałązka była jak najdłuższa i żeby jak najwięcej oczek zostało (chyba teraz wszystko jasne).
Rozmnażam skrętniki Będę pamiętała o Tobie Jak się spotkamy, przypomnij się
Piekna ta jabłonka z tymi szafirkami na wiosne az serce boli jak sie patrzy ,juz tesknie do wiosny .Za oknem szaruga.Bede podgladać u Ciebie jak okrywasz swoje roze .
Cofałam się do storczyków a trafiłam na nalewki. Jedno i drugie warte szukania Storczyki - wiadomo- piękne i zawsze zachwycają , a nalewki? och jak bardzo przydatne
Kiedyś Cie poproszę o kilka przepisów na te pyszności.
Masz rację Gosiu Trzeba też odpocząć i wziąć oddech na planowanie Pod koniec lata miałam już mętlik w głowie, gdy chciałam coś dosadzić na rabatce.
Poza tym mam teraz tak dużo pracy, że nie miałabym czasu na ogród
Tak dziś mi też przyszło na myśl, że może powinnam swoje róże poprzesadzać na różne rabaty z bylinami, skoro mi nie pasują razem na jednej rabacie? Co o tym myślisz?