Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... » Edycja postu

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

Zielona 18:10, 17 kwi 2015

jazzy napisał(a)

Jestem pewna, że nie będzie się Wam podobać

Myślę, że nas nie doceniasz

A poważnie: jakie to ma znaczenie? To Ty masz być zadowolona. Bez względu na to, co ostatecznie wybierzesz, kibicuję w pierwszym rzędzie
Bo mnie to bierze, you know...
malkul 18:42, 17 kwi 2015

tusiawka napisał(a)
Z tymi pokazowymi ogrodami to mam taki problem, że one wyglądają świetnie na ten jedyny moment. Nasze ogrody chcemy aby były ładne przez cały rok. Uwielbiam irysy ale one kwitną gura 10 dni, a póżniej tylko zielone liście zostają, a jak posadzimy więcej gatunków to zaraz łatwo zgubić minimalizm. Z tym efektem walczę u mnie, a złoty środek w mojej opinii, jest u Marzenki. Można też oczywiście kwitnące kwiaty na sezonowe wymieniać, ale to tylko w małym ogrodzie, albo przed pałacem .

muszę się nie zgodzić
malkul 18:43, 17 kwi 2015

Wieloszka napisał(a)
Ogrodzenie bardzo oryginalne! świetne!
Ale fotkami to nas nie rozpieszczasz bynajmniej Kulkujesz, wiśnie się przyjęły... to wszystko fajnie, ale pokazałabyś cokolwiek
Też czekam, aż znajdziesz "złoty środek" i pomysł na swój ogród, tylko... wg mnie nie znajdziesz go, zanim nie zaczniesz tworzyć ogrodu, bo wszystko wychodzi w praniu - co się podoba, a co nie, co dobrze rośnie/wygląda na tej konkretnej rabacie... Stąd u wielu ogrodniczek (czytaj: Madżenka, Gabi i inne szalone ) ciągłe rewolucje, zmiany i poszukiwania tego złotego

musze się zgodzić
jazzy 19:11, 17 kwi 2015

Ewa777 napisał(a)
Czuję, że powstanie u Ciebie piękny ogród Nie wiem tylko, dlaczego podejrzewasz, że nam się nie spodoba?

Dzięki że we mnie wierzysz
Tak naprawdę już blisko coraz bliżej
jazzy 19:16, 17 kwi 2015

Wieloszka napisał(a)
Ogrodzenie bardzo oryginalne! świetne!
Ale fotkami to nas nie rozpieszczasz bynajmniej Kulkujesz, wiśnie się przyjęły... to wszystko fajnie, ale pokazałabyś cokolwiek
Też czekam, aż znajdziesz "złoty środek" i pomysł na swój ogród, tylko... wg mnie nie znajdziesz go, zanim nie zaczniesz tworzyć ogrodu, bo wszystko wychodzi w praniu - co się podoba, a co nie, co dobrze rośnie/wygląda na tej konkretnej rabacie... Stąd u wielu ogrodniczek (czytaj: Madżenka, Gabi i inne szalone ) ciągłe rewolucje, zmiany i poszukiwania tego złotego

To jest tak, że teoretycznie wiem gdzie leży ten złoty środek
A w praktyce - wszystko przede mną Tak jak mówisz - wyjdzie w praniu
I tego nie mogę się już doczekać

Jeśli chodzi o zdjęcia - wierz mi, pokazuje co mogie
Kulki wyszły tak se

jazzy 19:20, 17 kwi 2015

tusiawka napisał(a)
Z tymi pokazowymi ogrodami to mam taki problem, że one wyglądają świetnie na ten jedyny moment. Nasze ogrody chcemy aby były ładne przez cały rok. Uwielbiam irysy ale one kwitną gura 10 dni, a póżniej tylko zielone liście zostają, a jak posadzimy więcej gatunków to zaraz łatwo zgubić minimalizm. Z tym efektem walczę u mnie, a złoty środek w mojej opinii, jest u Marzenki. Można też oczywiście kwitnące kwiaty na sezonowe wymieniać, ale to tylko w małym ogrodzie, albo przed pałacem .

Domyślam się co masz na myśli. Aby ogród był atrakcyjny cały czas na pewno trzeba ostro kombinować Jednak wierzę, że jest to możliwe

Ogród Marzenki? Przeca tam busz jest
jazzy 19:22, 17 kwi 2015

eda napisał(a)
Hej hej zimno u mnie słońce kusi wiatr odstrasza i przyklejona do szyby być muszę beee Cmok cmok

Wyszłam podlać to i owo i zmarzłam jak kupa w lesie
Cmok cmok
jazzy 19:23, 17 kwi 2015

Magda70 napisał(a)
A Ty dalej po nocach się szlajasz...

A taki już ze mnie nocny marek
malkul 19:25, 17 kwi 2015

jakbys dzis zajrzała to proszę posprzątaj mi w domu. ja już bęę spała ale nie krępuj się zapal sobie tez jak masz ochotę
jazzy 19:25, 17 kwi 2015

Zielona napisał(a)

Myślę, że nas nie doceniasz

A poważnie: jakie to ma znaczenie? To Ty masz być zadowolona. Bez względu na to, co ostatecznie wybierzesz, kibicuję w pierwszym rzędzie
Bo mnie to bierze, you know...

I know Thank you!