Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... » Edycja postu

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

jazzy 20:52, 03 wrz 2016

sylwik69 napisał(a)
Witam Cię serdecznie!tworzysz przemyślany,nowoczesny ogród,beton,żwirek,piękne zestawienia np,szałwia i biała róża.Ja muszę iść na kompromis,u mnie żwirowych rabat nie będzie,no może na froncie coś wynegocjuje..
Witaj Sylwia! Eh te kompromisy Zajrzę do Ciebie, bom ich bardzo ciekawa
mateuszmichn 20:54, 03 wrz 2016

jazzy napisał(a)
No to jak nie mama, to pewnie tata , a tych rzeczywiście najczęściej trudno przekonać do swoich racji, hihi Nie poddawaj się

No w końcu się zdenerwuje i powiem, róbcie sobie co chcecie, ja palcem nie ruszę, bo mi się nie podoba haha.

Kurde znalazłem fajny projekt, parter to jedno wielkie pomieszczenie salon, jadalnia, schody i kuchnia wszystko razem, duże okna i fajne elementy.
No po prostu cudeńko.
No ale po co zrobić coś innego niż wszyscy, lepiej zrobić salon, oddzielna kuchnie i korytarz i male okna. Masakra.

Ps ładne papryczki i możesz wpaść bo wstawiłem obiecane foty
jazzy 20:59, 03 wrz 2016

Zana napisał(a)
Martusia Twoja ścieżka rzeczka jest absolutnie pięęękna jest!!! Możesz stawać do konkursu. Werbeny łan piknie wygląda, aż jej szkoda, bo bardzo pasuje do Twojego ogrodu, ale rozumiem ból srylionów siewek.
Te trawy za płotem mocno mnie intrygują, bo kwitną zabójczo (przynajmniej na zdjęciach tak to wygląda). Aż się przyglądałam czy one na pewno za siatką są. Ciekawe co to jest, może by tak przenieść do ogrodu?

I jeszcze cudne foty naszego pięknego Bałtyku pozachwalam. Nasze morze ma jednak w sobie moc!
Też jestem ich ciekawa. Zapytam pana S.
Dziękuję Anula za wszystkie komplementy!
Buziak!
jazzy 21:01, 03 wrz 2016

mateuszmichn napisał(a)

No w końcu się zdenerwuje i powiem, róbcie sobie co chcecie, ja palcem nie ruszę, bo mi się nie podoba haha.

Kurde znalazłem fajny projekt, parter to jedno wielkie pomieszczenie salon, jadalnia, schody i kuchnia wszystko razem, duże okna i fajne elementy.
No po prostu cudeńko.
No ale po co zrobić coś innego niż wszyscy, lepiej zrobić salon, oddzielna kuchnie i korytarz i male okna. Masakra.

Ps ładne papryczki i możesz wpaść bo wstawiłem obiecane foty
A pokażesz ten projekt? Zaintrygowałeś mnie Na fotki zaraz pędzę tylko swoje wstawię, bo zawilce obfociłam
jazzy 21:04, 03 wrz 2016

No to zawilce...

mateuszmichn 21:05, 03 wrz 2016

http://www.tooba.pl/projekt-domu-Modena-TRU-931

Jak dla mnie jest piękny, z katalogowych projektów. Super jest tez taki element betonowy przy tarasie, gdzie można zamocować baldachim
jazzy 21:22, 03 wrz 2016

mateuszmichn napisał(a)
http://www.tooba.pl/projekt-domu-Modena-TRU-931

Jak dla mnie jest piękny, z katalogowych projektów. Super jest tez taki element betonowy przy tarasie, gdzie można zamocować baldachim

Wysyłam priv
mateuszmichn 21:23, 03 wrz 2016

jazzy napisał(a)

Wysyłam priv

Ok czekam
malkul 13:34, 05 wrz 2016

jazzy napisał(a)
No to zawilce...

hahahaha jek poiejący kogut!! fantastyczne ujęcie!

kocham zawilce
lojalna_ 13:36, 05 wrz 2016

Zbieram szczękę ....