Jak mi się Twój plan podoba od wczoraj się na niego gapię
Pytałaś u Gosi o trzcinnika, pozwolisz że szepnę słówko bo też jestem jego szczęśliwą posiadaczką mam go trzeci rok, w pierwszym posadziłam małe sadzonki, w drugim podzieliłam wszystkie na pół zostawiając jedną, w tym roku też podzieliłam część. Ta trzyletnia, bez podziałów ma blisko pół metra średnicy oprócz rdzy co się przyplątała idealny jak dla mnie
Dzięki kochana za cenne info o KF. Tylko czy tam pod ogrodzenie, między graby dac KF czy jednak miskanty jakieś? KF jest górą bardzo ażurowy, tak jak kokocha wspomniała. Eh
Dzięki, w takim razie wierzymy w siebie nawzajem Poza tym kocham Twoje łydki
Podeścik to nic innego jak zabudowa brzydkiej koślawej studni No cóż, nic innego nie wymyśliliśmy, Pint też nic sensownego nie podpowiadał i wyszło jak wyszło... Em obiecał że zajmie się jeszcze ukryciem tego gustownego "kraniku"
Myślisz, że za mało? Będę jeszcze zrywać kawałek darni. Myślę, że będzie akurat, zresztą w trakcie sadzenia się okaże
Dzięki za Wasze głosy. Tam jest 9,3m długości. Nie wejdzie mi chyba 5 grabów Bo oczywiście źle wymierzyłam i zaczęłam sadzić je od d... strony. Najwyżej będą 4...
No nieważne