Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* » Edycja postu

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Agania 19:47, 18 gru 2015

siakowa napisał(a)

Czarne gwiazdy z zeszlorocznego hand made mam gdzies schowane jeszcze nie dotarlam do nich. Choc oczywiscie nie tak ladne

Ja czarne sobie dokupię jak będą po nowym roku, bo kasy brakło, ale warto samemu zrobić, tylko u mnie gonitwa z czasem i za materiałem to nie dla mnie
Agania 19:50, 18 gru 2015

siakowa napisał(a)
ale cudo wczoraj kupiłam

Ha, ha mam taką kupiłam rok temu, ale trzymam w pracy dla podhodowania, bo w domu by się zmarnowała, jeszcze przed Świętami ją sobie przywiozę, opakowanie mam
Świąteczne pomysły podziwiam
Dzięki za pomysł
Asisko_2005 20:55, 18 gru 2015

Aleście naprodukowały.

Siaka a w którą stronę macie stół w wykuszu? w poprzek stoi? Ja mam 6 krzeseł, pod dwa na dłuższym boku a po jednym na krótszym. Jak mam gości to stół rozkładam i mieścimy się po 3 sztuki na dłuższym boku.

coś to miałam pisać, ale zaczytałam się o tych stołach i zapomniałam....

siakowa 21:06, 18 gru 2015

Agania napisał(a)

Ha, ha mam taką kupiłam rok temu, ale trzymam w pracy dla podhodowania, bo w domu by się zmarnowała, jeszcze przed Świętami ją sobie przywiozę, opakowanie mam
Świąteczne pomysły podziwiam
Dzięki za pomysł

Hahah koniecznie pokaz jak przywieziesz pozdrawiam
siakowa 21:07, 18 gru 2015

Asisko_2005 napisał(a)
Aleście naprodukowały.

Siaka a w którą stronę macie stół w wykuszu? w poprzek stoi? Ja mam 6 krzeseł, pod dwa na dłuższym boku a po jednym na krótszym. Jak mam gości to stół rozkładam i mieścimy się po 3 sztuki na dłuższym boku.

coś to miałam pisać, ale zaczytałam się o tych stołach i zapomniałam....

Tak jak okno wzdłuż dluzszego okna.
waldek727 21:11, 18 gru 2015

siakowa napisał(a)
I Ciebie schody wystają poza ścianę...jak mam zlicowane jak dam sylikon to jak za mało to nie są efekty a jak za dużo to będzie odstawać....

Kasiu.
Gosi schody również są ułożone równo ze ścianą. Proponuję Ci właśnie takie rozwiązanie jakie widać na zdjęciu, a więc listwy maskujące w kolorze schodów. Jakiekolwiek szpachlowanie tych drobnych pęknięć nie przyniesie zamierzonego efektu na styku dwóch różnych materiałów.
siakowa 21:34, 18 gru 2015

Najgorsze jest to ze tej szyby sama nie zdejme musze wezwac firme....
Madzenka 22:40, 18 gru 2015

Kasia mam stół nr 1 i żałuję, miał być nowo czesny ale M się uparł ..... Kupuj wariant 2

Kuba napisał(a)
Ja oglądając po około 4-5 letniej przerwie artykuły wyposażenia wnętrz stwierdziłam że tu moda zmienia się tak samo szybko jak w ubraniach. Wtedy drewno musiało być pomalowane na Wenge, krzesła królowały plastikowe luisy, najmodniejszy był okap ze skośne ustawioną płaszczyzną.Teraz już nic z tego nie zostało: kolor tylko biały, krzesła eamsy a okap w zabudowie. Ciężko nadążyć.

To polskie czasopisma wnętrzarskie lansują taki dziwny styl... Polecam w Empiku kupowanie czasopism włoskich, hiszpańskich a z niemieckich Hauser i oczywiscie przeglądanie netu. . To co tam jest polecane w Polsce bedzie po 3 latch...

Przymierzam sie do remontu za rok więc trzeba zaczać teraz myslęc co mi sie nie znudzi za rok

polinka 07:06, 19 gru 2015

siakowa napisał(a)
Najgorsze jest to ze tej szyby sama nie zdejme musze wezwac firme....

Może Kokoszka z eMem ochoczo przyjadą na ściąganie szyby?
Kuba 09:20, 19 gru 2015

Madzenka napisał(a)

To polskie czasopisma wnętrzarskie lansują taki dziwny styl... Polecam w Empiku kupowanie czasopism włoskich, hiszpańskich a z niemieckich Hauser i oczywiscie przeglądanie netu. . To co tam jest polecane w Polsce bedzie po 3 latch...

Przymierzam sie do remontu za rok więc trzeba zaczać teraz myslęc co mi sie nie znudzi za rok

Marzenko, w tym akurat się z Tobą nie zgadzam
Właśnie dlatego że nie wyobrażam sobie wymiany mebli tylko dlatego że mi się znudziły szukam przedmiotów ładnych i ponadczasowych. I nie jest to kwestia tylko tego czy mnie na to stać czy nie.
Poza tym nawet jeśli będę się wzorować na włoskich projektantach, których trendy wyprzedzają o 3 lata naszych rodzimych, to i tak tempo zmian jest takie same i po takim samym czasie przestaną być modne.
Nie kupuję pism wnętrzarskich, nie wiem więc o jaki "dziwny styl" chodzi, ale przeglądam internet, zarówno strony polskie jak i anglojęzyczne i jak na mój nieco zacofany gust nie mamy się czego wstydzić, mamy wielu dobrych projektantów, korzystamy z podobnych technologii, faktem jest że my jako potencjalni klienci mamy mniej pieniędzy więc i projekty są skromniejsze. Generalnie szukam projektów dopasowanych do mnie a nie wyprzedzających swoją epokę. Włoscy czy hiszpańscy projektanci są mi do tego niepotrzebni.
Przepraszam za przydługi komentarz...