Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* » Edycja postu

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

siakowa 22:20, 07 sty 2015

ewa- tak choinki za płotem od sąsiada ale juz nie trzymają fasonu stoja pod katem 45 stopni i czekam az sie przewala tak tutaj wieje

magda - tak ale to najbardziej sprawdza się przy roslinkach jak widac że urosly a tu nie było trawy - jest trawa a w związku z tym ile nawiezienia i rozwożenia ziemi, walcowania, grabienia,siania, walcowania, grabienia o tym zdjęcia zapominaja
siakowa 22:21, 07 sty 2015

a motywacje to ja mam oj mam ale nie patrząc na te fotki tylko na Wasze
Kacha123 22:25, 07 sty 2015

Szybko się zapomina jak było przed i fajnie mieć takie zdjęcia. Widać ile pracy już zrobiliście!
leon60 22:26, 07 sty 2015

siakowa napisał(a)
a motywacje to ja mam oj mam ale nie patrząc na te fotki tylko na Wasze

miałam to samo zeszłej zimy gapiąc się na dziewczyn ogrody przyszła wiosna i ruszyłam pełną parą
oj będzie się działo u Ciebie roboty już kawał odwaliłaś
Jagodaa 22:37, 07 sty 2015

Z tym masz fajnie, że wszystko od zera, nic nie musisz przerabiać, wycinać, karczować .

Ja nie zrobiłam jednej kluczowej foty. Taka byłam zawzięta na te zmiany w nowym miejscu, że nie myślałam o aparacie, choć wcześniej już miałam wątek na O. i gdzieś tam w myślach zakładałam nowy . Teraz żałuję, bo zmiana wzdłuż sąsiada jest ogromna, tam było co się da posadzone w trawniku i spory spadek terenu.
siakowa 22:44, 07 sty 2015

tak jagoda zdecydowanie łatwiej od zera zaczynac a nie tracic energię na rozburzanie zanim zacznie się tworzyć. Ale tym samym masz większe pole do dumy z siebie
siakowa 22:46, 07 sty 2015

leon60 napisał(a)

miałam to samo zeszłej zimy gapiąc się na dziewczyn ogrody przyszła wiosna i ruszyłam pełną parą
oj będzie się działo u Ciebie roboty już kawał odwaliłaś

oj mam nadzieje mam nadzieję ola
siakowa 22:49, 07 sty 2015

Kacha123 napisał(a)
Szybko się zapomina jak było przed i fajnie mieć takie zdjęcia. Widać ile pracy już zrobiliście!

ja jeszcze pamietam to błoto wokół domu jak dzieci na majowke nie mogły wyjśc pobiegac bo sie do kolan w błocie zanurzaly
a jak niania przyszła pierwszy dzien do pracy i zapadla sie po kostki w nowiutkich tenisowkach blahahahaha to na drugi dzien rzucilismy deski żeby było po czy do domu się dostac
Jagodaa 22:53, 07 sty 2015

hehe, ja miałam w poprzednim domu rzucone płyty chodnikowe, bo była jedna wielka kałuża. Były tego też plusy - szybkie brukowanie .
siakowa 22:54, 07 sty 2015

jagoda mysmy w tym stanie trwali do sierpnia