Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* » Edycja postu

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

lojalna_ 14:06, 14 sty 2015

Kasiu z Ciebie to grafik cała geba lo matko ...musze sie do Ciebie usmiechnac z moimi problemami graficznymi jak juz Ewce sie znudzi moje rabaty rysowac nie pomoge słabo sie znam
Madzenka 20:36, 14 sty 2015

siakowa napisał(a)

a cibora to chyba w wodzie lubi stać? i boje się czy mocno wiejący wiatr nie połamałby tych sztywnych gałazek?
a żaluzje w tym miejscu odpadają mimo że w innych oknach mam

U ciebie w łazience wieje? Mowiłam o doniczch do wnętrza
siakowa 21:38, 14 sty 2015

Marzenko to jest okno na klatce schodowej dlatego nie chce tam zaluzji. W lazience mam zaluzje w srodku nie ma jak postawic duzej doniczki ale decyzja podjeta -zrobiona donica i w niej trawy - eksperyment
siakowa 07:30, 15 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
Kasiu z Ciebie to grafik cała geba lo matko ...musze sie do Ciebie usmiechnac z moimi problemami graficznymi jak juz Ewce sie znudzi moje rabaty rysowac nie pomoge słabo sie znam

Jola tylko trzeba wiedzieć jak i co narysować w sensie mieć wizję a ja przecież raczkuje w ogrodzie ale domyslam się że to był miły żart
buziaki
Jagodaa 08:06, 15 sty 2015

Natknęłam się na roślinę, której nazwy szukałaś, może to nie kroton tylko aukaba

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/443-jak-ochronic-rosliny-zima/photos
siakowa 08:42, 15 sty 2015

faktycznie podobna ale tez ja trzeba do garażu schować
polinka 17:47, 15 sty 2015

siakowa napisał(a)
Marzenko to jest okno na klatce schodowej dlatego nie chce tam zaluzji. W lazience mam zaluzje w srodku nie ma jak postawic duzej doniczki ale decyzja podjeta -zrobiona donica i w niej trawy - eksperyment

Kasia ale wiesz, że na wiosnę te trawy z donicy będzie trzeba ściąć i znów sąsiedzi będą Cię oglądać? Może jakieś drzewko iglaste da radę w ocieplonej donicy?
siakowa 18:54, 15 sty 2015

No niby tak ale moze wytrzymam te dwa miesiace zanim trawa urosnie a czegos sztywnegp to ja sie tam naprawde boje stawiac bo u mnie straaaaasznie wieje
Zobaczymy jak bedzie z trawa. Zawsze to latwiej z trawy zrezygnowac niz sie bujac.z drzewem
siakowa 12:38, 16 sty 2015

na tapete jako połaczenie z rozplenicami wszedł irys syberyjski biały. Jak myslicie lepszy irys czy jednak liliowce? bo ja róznicy w pokroju nie widzę... a chyba kwitna podobnie i irysy i liliowce?
siakowa 12:46, 16 sty 2015