Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* » Edycja postu

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

beta 10:48, 05 lut 2018

Wizytówki gratuluję ☺
Echhh....piękny ten twój ogród. ..
abiko 13:17, 05 lut 2018

Śliczna wizytówka.. lubię te kwadraty w trawach
siakowa 16:22, 05 lut 2018

aga_szsz napisał(a)
Piękna wizytówka, piękny ogród!!!
Kasia, z jakiego drewna masz elewację i jakim impregnatem ją potraktowałaś?
Szerokie są te listewki?

Dziękuję :*
Elewacja z modrzew syberyjski pomalowany impregnatem i olejowany altaxem kolor dąb ale chyba jasny dąb albo średni nie pamiętam teraz
Listewki to profil romb nie mylić z rhombus. ok 5 cm grube te listewki chyba
Pozdrawiam
siakowa 16:25, 05 lut 2018

anna_t napisał(a)
wizytówka zaje...bista!
zresztą przy Takim ogrodzie to tylko dobry aparat wystarczy
Kasia poważne pytanie mam do Ciebie powiedz mi jak to jest w praktyce z tym ogniskiem, chce wam się je robić czy raczej grill byś wolała?bije się z myślami co u siebie robić. napaliłam się na ognisko ze względów wizualnych bo to poprostu piękne miejsce w ogrodzie ale czy na dłuższą metę praktyczne?
dziękuje i ogród dziękuję
Nie zamieniłabum ogniska na grilla absolutnie!
Uwielbiamy to ognisko i w każdy dłuższy wolny wieczór się latem pali. Sami dla siebie kiełbaski pieczemy nie tylko kiedy są goście
Jest w planach zrobienie takiej kratki na nóżkach wsadzanej żeby jako grill dodatkowo sluzyla. Uwielbiamy to ognisko i to miejsce siedzimy wieczorem z drinka i a w dzień czasem nawet z książką
siakowa 16:27, 05 lut 2018

Wiola, Ola, Beata i Agnieszka dziękuję za miłe słowa szukałam jakiegoś zdjęcia i leciałam przez cały rok w ogrodzie przez każde zdjęcie po kolei i pomyślałam że połączenie to ze zrobieniem wizytówki i tak mi w końcu ona powstała
lojalna_ 16:42, 05 lut 2018

Kasiek fajna wizytówka ♡
siakowa 20:57, 05 lut 2018

lojalna_ napisał(a)
Kasiek fajna wizytówka ♡

♡♡♡
Magda70 21:06, 05 lut 2018

Przezajefajny masz ten ogród!!

ps. łazienkę robię w domu nie nad jeziorem
anna_t 21:43, 05 lut 2018

siakowa napisał(a)
dziękuje i ogród dziękuję
Nie zamieniłabum ogniska na grilla absolutnie!
Uwielbiamy to ognisko i w każdy dłuższy wolny wieczór się latem pali. Sami dla siebie kiełbaski pieczemy nie tylko kiedy są goście
Jest w planach zrobienie takiej kratki na nóżkach wsadzanej żeby jako grill dodatkowo sluzyla. Uwielbiamy to ognisko i to miejsce siedzimy wieczorem z drinka i a w dzień czasem nawet z książką

ale palicie drewnem kominkowym czy musicie do lasu chodzić? bo zastanawiam się jak długo by nam się chciało gdzieś po drzewo latać
taki ruszt jak u Gosi jest? no też o tym myślałam
Iwk4 21:54, 05 lut 2018

Kasiu, wizytówka piękna, ogród cudny. Ty masz dziewczyno wyczucie piekna. Mogę powzdychać.
Mam pytanie o tą fotkę z wizytówki.
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/157/1575002/original.JPG
Proszę, napisz, albo naszkicuj mi, jak względem ścieżki rozmieszczona jest szałwie przeplatana stipą? Czy to jest porozrzucane, czy tylko mi się wydaje? Bo efekt nieregularności robi tu super robotę. I czy ścieżka jest prosta, czy poprzesuwane są płyty względem siebie? Między płytkami jest żwirek?