Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* » Edycja postu

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :*

Ensata 19:43, 04 kwi 2018

Miedzianem można zawsze...bo nie zaszkodzi nie pomoze, hahahahaha! Wybacz Siaku, mam głupawkę.
Zazdroszczę Wam Stipy, moja chyba odeszla za Tęczowy Most Dla Traw W ogóle masakrycznie mi zmarniały trawy po tej zimie, jak nigdy
lindsay80 20:09, 04 kwi 2018

Ja też Promanal mam zaliczony, a skoro miedzianem można to też jutro pójdę I popsikam to co ostatnio nie zostało zrobione.
siakowa 21:10, 04 kwi 2018

Ensata napisał(a)
Miedzianem można zawsze...bo nie zaszkodzi nie pomoze, hahahahaha! Wybacz Siaku, mam głupawkę.
Zazdroszczę Wam Stipy, moja chyba odeszla za Tęczowy Most Dla Traw W ogóle masakrycznie mi zmarniały trawy po tej zimie, jak nigdy
ensatka pamiętam że nie psikasz Moje trawki też wyglądają najgorzej od kilku lat.
siakowa 21:11, 04 kwi 2018

lindsay80 napisał(a)
Ja też Promanal mam zaliczony, a skoro miedzianem można to też jutro pójdę I popsikam to co ostatnio nie zostało zrobione.
praca wre ja mam tak mało czasu że wskoczyłam w jeden dzień wolny bo mam gości z ameryki 2 tygodnie u mnie mieszkają... Nie wiem już jak się nazywam
siakowa 21:15, 04 kwi 2018

Czy u Was też sesleria się trochę rozlazi? Puszcza po kilka odnog? Wiem że u niektórych tak ale byłam zaskoczona i nie wierzyłam dopóki nie zobaczyłam...
Ensata 21:40, 04 kwi 2018

Tak, ja mam całą rozlezioną. Psikałam kiedyś miedzianem
_Martini_ 21:45, 04 kwi 2018

siakowa napisał(a)
Czy u Was też sesleria się trochę rozlazi? Puszcza po kilka odnog? Wiem że u niektórych tak ale byłam zaskoczona i nie wierzyłam dopóki nie zobaczyłam...

Sesleria u mnie się nie rozchodzi, ale jest trzeci sezon i już nie zachwyca. Chyba z niej zrezygnuję. Wolę zielone liście.
siakowa 21:49, 04 kwi 2018

Ensata napisał(a)
Tak, ja mam całą rozlezioną. Psikałam kiedyś miedzianem
kojarze jakieś badania krwi czy coś... a sesleria mnie zaskoczyła nigdzie o tym wzmianki nie bylo
siakowa 21:49, 04 kwi 2018

_Martini_ napisał(a)

Sesleria u mnie się nie rozchodzi, ale jest trzeci sezon i już nie zachwyca. Chyba z niej zrezygnuję. Wolę zielone liście.
no nie strasz
_Martini_ 22:04, 04 kwi 2018

siakowa napisał(a)
no nie strasz

Jak kto lubi Ja wolę soczyste zielone, a moja H jednak najładniejsza była tylko w pierwszym sezonie i na początku drugiego.