Rench
23:34, 10 lip 2015

monteverde - trzeba napisać-ładnie wykadrowane

agata19762 - jedna subtelna,a reszta misz masz kolorowy
ewsyg - bylam,to jest First,jest tak ciepło,że nawet ona się otworzyła żeby powietrza zaczerpnąć
lojalna_ - no
, czasem te aparaty fotograficzne pokazują ładniej niż jest w rzeczywistości 
agatanowa - szałwia już ścięta,ale fakt,spektakularnie zakwitła w tym sezonie.
Nie wiesz czasem jak sie ją rozmnaza ?
iwonadm - jezdem ,jezdem
Nie odpoczywam,tylko zacharowana jestem
remonty w chacie do tego te osłabiające upały były...
W pracy tez mam gorąc, bo pracuję w hucie, więc wracałam do domu umęczona masakrycznie
Róże też umęczone upałami i suszą,więdły za szybko,nie nadążałam cyknąć fotki czasem
Zielona - Do doskości,jak stąd do nieba
Ale miło,że się podoba,to co jest już.
Miscanty na wysłonę od sąsiada wymyśliła mi Magnolia, na środku są 2 rozdzielone wiosną i przez tę suszę tak słabo rosną,że ich nie widać zza róż.
Urszulla - Eden pnąca,ale nie szaleje ze wzrostem,w tej chwili do 1m dorósł jeden pęd,a mam ją drugi sezon.
First jest dużym krzaczorkiem już w drugim sezonie i długo kwitnie.
Jak zaczęła na początku czerwca,tak niemal do teraz ma jeszcze kilka kwiatów i nie śmieci
Pashmina malutki krzaczek,ale obsypany kwiatami długo.Wszystkie inne już zrzuciły kwiaty, a ona cały czas kwitnie od początku czerwca.Polecam 100%
Świetna do podsadzenia wyższej róży.
Generalnie First Lady, Pashmina i Ascot kwitły niemal miesiąc. Mogę je polecić
wszystkim
Milka - Irenko,Ty wiesz najlepiej jaki Chopin jest piękny
Ale z zrobiłam doświadczenie z tym cięciem radykalnym i słabszym i ten który był tylko lekko przyciety zakwitł fajniej, póki co.
Ala106 - pastelowe są śliczne,ale moim zdaniem potrzebują konkretnej w kolorze oprawy żeby uwydatnić tę delikatność

agata19762 - jedna subtelna,a reszta misz masz kolorowy

ewsyg - bylam,to jest First,jest tak ciepło,że nawet ona się otworzyła żeby powietrza zaczerpnąć

lojalna_ - no

agatanowa - szałwia już ścięta,ale fakt,spektakularnie zakwitła w tym sezonie.
Nie wiesz czasem jak sie ją rozmnaza ?
iwonadm - jezdem ,jezdem

Nie odpoczywam,tylko zacharowana jestem

W pracy tez mam gorąc, bo pracuję w hucie, więc wracałam do domu umęczona masakrycznie

Róże też umęczone upałami i suszą,więdły za szybko,nie nadążałam cyknąć fotki czasem

Zielona - Do doskości,jak stąd do nieba

Miscanty na wysłonę od sąsiada wymyśliła mi Magnolia, na środku są 2 rozdzielone wiosną i przez tę suszę tak słabo rosną,że ich nie widać zza róż.
Urszulla - Eden pnąca,ale nie szaleje ze wzrostem,w tej chwili do 1m dorósł jeden pęd,a mam ją drugi sezon.
First jest dużym krzaczorkiem już w drugim sezonie i długo kwitnie.
Jak zaczęła na początku czerwca,tak niemal do teraz ma jeszcze kilka kwiatów i nie śmieci

Pashmina malutki krzaczek,ale obsypany kwiatami długo.Wszystkie inne już zrzuciły kwiaty, a ona cały czas kwitnie od początku czerwca.Polecam 100%
Świetna do podsadzenia wyższej róży.
Generalnie First Lady, Pashmina i Ascot kwitły niemal miesiąc. Mogę je polecić
wszystkim

Milka - Irenko,Ty wiesz najlepiej jaki Chopin jest piękny

Ale z zrobiłam doświadczenie z tym cięciem radykalnym i słabszym i ten który był tylko lekko przyciety zakwitł fajniej, póki co.
Ala106 - pastelowe są śliczne,ale moim zdaniem potrzebują konkretnej w kolorze oprawy żeby uwydatnić tę delikatność