Ocenialam ostatnio wzrokiem takiego układu kostek jak u ciebie i moze być cięźko. Jaka masz wielkośc, bo u mńie 1x2 m
No cóż jak królowa ..widocznie u Ciebie kaprysi bo róże maja u ciebie po królewsku.. a u mnie królowe są w pospólstwie, to muszą walczyć Dla Queen chcę dać Rhapsody in blue .. ale nie wiem jak się zgrają pokrojem i stanowiskiem.. Laurowiśnia ma ją u siebie.. zadałam jej pytanie
Dokladnie takie same
To jak znajdziesz chwilkę czasu gdy sie ociepli cyknij fotke jak dokładnie mas zamieszczone. Wiesz masz czas do kwitnięcia krokusów. Nie spiesz sie
Zastanawiam się dlaczego Madzenka mnie z sebkiem pomyliła.....
Że masz tyle róż to się spodziewałam,ale lista traw mnie powaliła,jak w szanującej się szkółce wybór Kurcze wykupili mi Purple Eden : Ze strachu ,że jeszcze coś z mojego koszyka zniknie zamówiłam resztę obserwowanych,a niech tam
Moje ulbione.ale rosumiem ze takie okazy wilalabys miec na froncie. I nie dziwie sie ze wolalabys ich nie stracyc. Oj bylaby widowiskowa akcja.tylko jak Ty (a wlasciwie M) je wydrze z tej rabaty?
Tu dosc dobrze widac.jedna kostka to 20cm. A dokladniej cykne jak snieg sie roztopi https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=273
ooo widzisz ...za mało się skupiłam na analizie no i....kto mówi Acorus ?
Graby przeżyja przeprowadzkę. Ja 10-letnie 2 przesadzałam. Pokażę jegomościa - dziś.