Iwonka Lwk, Ewa, Margarete dziekuję za odwiedziny i zapraszam częściej . Duzo rewolucji teraz nie będzie bo program oszczędnościowy wprowadzam

Zdrowie ok. Nie szalałam wczoraj w ogrodzie, więc mam nadzieje ze mnie dzisiaj w pracy nie zarazili.
Martika własnie sie zachwycam u Ana Ann Herzogin Christina, Z polecanych prze rosomanes są zawsze: Eglantyne, Maria Theresia, England's Rose, Mary Rose, Sister Elizabeth. Gdybym wiedziała jak sie nazywa moja NN to poleciłabym ja bez wahania

Ja ostatnio odkryłam Lavender Ice - ale ta jest nizuteńka, natomiast na zdjeciahc w ogrodach znawczyń róz mnie zachwyca i nabyłam 3 szt jesienią. Zawsze tez mozesz posadzić sprawdzoną Bonica. Wpadnij jeszcze do Reni z RRR z pytaniem
Joaśka - bardzo jestem ciekawa co u Ciebie slychac, już lecę!
Nawigatorka - dzieki za info , u mnie wszedzie mokro

zatem Everest będzie miał dobre warunki
Mała Mi - białe z ZC wypasione po 29 zł ale cen jak na Nigry wysoka. Pozostałe wyglądają duże ale też maja po 2-3 kwiatki , wiec tez nie taki full wypas, ale są naprawdę ładne. Więc sie nie wahałam, nabyłam droga kupna i ręce mi się wydłużyły do kolan, bo M sie ulotnił i zamiast być tragarzem.....wykorzystał operatywność zony....
Napia dobrze, ze piszesz to wpadnę z rewizytą, bo na naszym forum trudno juz się odnaleźć
Sebek - najpierw PIT, potem wczasy a potem pergola..... Na szczęscie Danusia obroniła mnie przed kolejnym duzym wydatkiem wymiany drzew