Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna » Edycja postu

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Kacha123 08:50, 02 lis 2016

Dzięki Marzenko za TOP 10! Po tym sezonie zastanawiałam się, co mnie podkusiło do kupowania róż - większość chora i przez deszcze brzydkie kwiaty! Ale po Twoim zestawieniu wiem, że zawita u mnie przynajmniej jeszcze jedna
Makao_J 08:54, 02 lis 2016

Cudne zestawienie róż zrobiłaś. Lubię takie bo łatwiej jest coś dla siebie wybrać.
Anda 11:59, 02 lis 2016

Marzenko piękny ranking zapodalaś. Cudowne róże. Uwielbiam austinki. Mamy bardzo podobny gust jesli chodzi o wygląd róż, ale u mnie bardzo dużą rolę odgrywa jeszcze zapach Z podanych w rankingu mam tylko MW. Między innymi pod Twoim wpływem się na nią skusilam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
atena35 12:14, 02 lis 2016

Madzenka napisał(a)
Graby wybarwiają sie na żółto

Moją uwagę zwróciły bardzo regularne kulki.
Robiłaś jesienne strzyżenie? czy takie małe przyrosty mają?

Madżenko, ja na O. to stale jestem, tylko czasami się gubię.
Potem się odnajduję i znowu jestem
anna_t 12:40, 02 lis 2016

Madzenka napisał(a)
NR 10 - PREMIERA ROKU I ODKRYCIE ROKU - Pashmina = Pompon Flower Circus - chyba w przyszłym roku bedzie zdecydowanie wyżej
Zachwyt wzudza kształt kwiatów - nigdy nei rzowija ich do końca. Kwiaty utrzymywała przez 3 tygodnie nawet w uelwnych deszczach, nie złapała plamistosci.

u mnie kwitnie nadal,kocham ją prawie jak eMa i córki
czytam dalej z zapartym tchem :*
asiak 13:26, 02 lis 2016

Na wiosnę chyba zakupię pashminę
Madzenko, a czy na rabacie szerokości 1m będzie jej dobrze? Starczy jej miejsca, bo chciałabym podsadzić jej jeszcze jakieś trawki
semcio 14:05, 02 lis 2016

Przeleciałem Twój wątek (a właściwie wszystkie!) I jestem pod wrażeniem! WOW! Sam zastanawiałem się, czy warto zaczynać swój wątek na ogrodowisku w stanie "zaraz po budowie", ale może mnie to przekona - widać ewolucję ogrodu przez lata. Na pewno będę tutaj stałym bywalcem!

Pozdrawiam!
JulkAd 16:08, 02 lis 2016

bleebla napisał(a)
W tym roku postanowiłam, że ani jedej cebulki nie kupuję na jesień. Ciekawe czy będę żaławać na wiosnę.

To samo i u mnie
JulkAd 16:19, 02 lis 2016

Skrupulatnie poczytałam o różach, super za dokładne opisy....cała zima na decyzje. Trudny orzech mi zadałaś do zgryzienia . Nie mam tyle miejsca na nie ...dzięki Marzenko
tulucy 18:21, 02 lis 2016

Pashmina i Burgundy I. to moje chciejstwa, poza nimi nie mam jeszcze z Twojego Top Williama S. ale mnie nie kusi.
Czekam na przyszły rok. U mnie Alnwick zaszczyciła mnie 2 kwiatami...
Dzięki za podpowiedź ambrowca