Zgadzam się z Olą, uroczo jest, wcale bym nie powiedziała że to styczeń. No to czekamy na krokysy Madzenko, skoro piszesz że za miesiąc to już niedługo
aktualnie u mnie -15 do końca tygodnia ma odpuścić ....bo w sobotę chce znowu na narty
PS. przez te mrozy zamiast byc na nartach .....to łaziłam po wyprzedażach (byle na kanapie sie nie przewalać z jednej strony na druga) ...nogi schodziłam specjalnie nic nie kupiłam w galeryjach ludzi tłum ...masakra
oceniam że zamrażalnik na Pilsku był lepszy niż ten tłum na sklepach.
juz sie raczej morsowania nie nauczę ....zimno mi na sama myśl
ale zaczynałam w lecie wcześnie rano po rosie boso chodzić ...powiem że to nie jest takie łatwe ....a szybki bieg na paluszkach po mokrej trawie grozi wywrotka wiec trzeba pomału całe stopy stawiać ....nie wiem czy będe to powtarzać znów ...bo to jednak też hardcore
Sebek miskanty w trzecim roku od posadzenia są tak wielkie, ze trzeba te potwory dzielić..... Więc moze zamaist najpierw dzielic poczekaj a potem nie nadążysz z dzieleniem...
To są siewki frosted curls, stare wygniły, siewki porządnie w seoznie odbiły.
Amazon Mist zastąpione zostały hakone i poszły do przechowalni, bo tez urodą po tegorocznej ulewnej wiośnie nie powalały . Jak potrzebujesz siewki frosted to daj znac, pewnie wiosna będę je plewić
Lubię ogród o tej porze, dopiero wtedy widać jego formę i geometrię. W innych porach roku jest zdecydowanie bardziej poczochrany. Ale i tak wiosna czeka mnie wileilkie cięcie i strzyzenie. Za trawy to ja sie chyba juz na poczatku stycznia zabiorę..... Całe szczęscie, ze bukszpany po ostrym cieciu juz tak mocno nie przyrastają
Dziękuje za pochwały ogrodu, rzeczywiscie jesienia i zimą dopiero widac jego kształt. Aczkolwiek i tak najbardziel lubie go wiosna gdy do bukszpanów dołącza cebulowe. Obstawiam , ze w tym roku zacznę nowy seozn w okolicy połowy lutego, gdy zaczna wychylać swe główki pierwsze krokusy
Na morsowanie mnie nie namawiajcie. Co innego taplać sie w ciepełku term a co innego włazić z mrozu do lodowatej wody. To ja juz wolę kriokomorę , przynajmniej człowiek jest suchy i na krótko zanuża sie w arktyczne temperatury
Kochani i pytanie z innej beczki. Czy ktos na forum ma system oświetlenia ogrodowego Marksjod Tradgard ?
Mam inny system ale dzisiaj kupiłam własnie ten i zastanawiam sie czy warto go rozbudowywać ?
Piękne widoki. Ogród powala.forma mistrz...
I meldunek narciarski składam ze biegowki piątek i sobota pierwszy raz w życiu i od razu zawody i byłam trzecia od końca