Madżen, a plan wykopywania cebul tulipanowych masz? Żeby odmłodzić? Się zastanawiam co ile lat wykopywać, no bo przecież nie co rok chyba?
Piękne mebelki,bardzo mi się podobają U mnie nadal susza,ani kropla deszczu nie spadła,podobno dzisiaj ma padać,zobaczymy
widzę w powiadomieniach u Ciebie rano ruch, myślę acha Madżena ma urlop i wcale sie nie myliłam
Na TAKICH mebelkach to i tak za krótko!!! Ale fakt, jak na Ciebie - to i tak długo
oo dzięki za namiary. Obczaiłam ten Stefanogród, już wiem dokąd będzie wycieczka w weekend A na targach 09.05 to jakieś spotkanie się szykuje?
Madżenn, x. Karol (ten ogrodnik) przemawiając do zwiedzających (z ekranu w oranżerii), mówi (kwiatek wpięty w butonierkę) "Highgrove jest odzwierciedleniem mojej duszy". I to jest piękne!
Madżenko, pytałam cię o Magnolię kilka stron wcześniej. Umknęło chyba, bo odpowiedzi nie znalazłam. 1. Jaką masz magnolię w postaci drzewka? 2. Jaką magnolię byś mi poleciła, gdybym musiała wybrać pierwszą w swoim ogrodzie? Wiem, taką, która mi się będzie podobać. Ale nie mam doświadczenia, nie znam się na magnoliach. Ta twoja przy wejściu mi się podoba
Zawsze mnie rozbawiasz tekstem o fruwających meblach w Twoim ogrodzie!
Ja bym tam spacerowała pod Twoją bramką do ciemnego wieczora Pięknie masz,dosmaczone wszystko Takie same tulipanki z kilkoma pączkami widziałam na przyzamkowej rabacie w Łańcucie