I jak tam? Obejrzałaś właściwy odcinek? Ogród z rozmachem. I dobrze. Nawet, jeśli komuś nie pasuje stylistyka, to powinien docenić spójność i konsekwencję. A kiedy czytam komentarze pod takimi odcinkami, niedobrze mi się robi. Bo jestem przekonana, że każdy z krytykujących wiele by dał, by wpadła do niego firma i machnęła taki ogród
U mnie można już przesadzać bo gleba wogóle nie jest zamarżnięta i nie zapowiadaja mrozów. Wstrzymaj sie jeszcze z 1-2 tygodnie bo u was bardziej srogi klimat . Zasadniczo sadzenie, przesadzanie drzew lisciastych zaleca sie przeprowadzać w teminie 15 marca do 15 kwietnia. Ale w tym roku zima łagodna, to wg mnie można zacząć na początku marca. Chyba że bedzie nadal tak ciepło u was, gleba nie będzie zamarźnieta to mozesz zaryzykować za tydzień. Ale czy warto ryzykowac?, ja bym jeszcze poczekała aż temepratura się ustabilizuje
Dopiero wieczorem skladanie prania i ogladanie Maji Cenie sobie zupełnie inne kształtowanie przestrzeni i otoczenia, cenie oryginalność więc tym chętniej obejrzę ten odcinek
Z zasady nie czytam postow pod ... To mój prostest song wobec hejeterów.
Ilość reklam leków w poskich mediach to ewenement na skale światową... Głownie za sprawą jednego prooducenta, największego reklamodawcy w Polsce... Ale to nie temat na to forum
Wiunia, Ewa, Monika, Jola, Marta, Agnieszka miło, ze zagladacie .
Widać energię wiosnną na całym forum. Aż strach sie bać co będzie w następny weekend, bo w całej Polsce ciepło zapowiadają !
Za tydzien wiosna i do Ciebie dotrze. A dla socjologów to niezły case jak poprawa sampoczucia ogrodników jest skorelowana z temperaturą powietrza
Ale ale u mńie dzisiaj ochłodzenie. Po powrocie nakryłam agrowłókniną prymule i bratki a dzisiajszej nocy było tyle samo (0 stopni) co dzisiaj o 17....