Magnolie teraz powtarzają słabiutko kwitnienie. Gdy przekwitną to czas na ostatnie zasilanie aby zawiązały dorodne paki, ktore zakwitna wiosna. Czyli ostatni raz zasilam w sieprniu
Eee tam, Juzia, Julka, Ciocia Gosia, Magda70, Nebel, Lindsay, Na igatorka, Asisko ma ham do Was wieczorowa pora.
Ciut mnie mniej ,bo mam sporo pracy, nawarstwiły si z obowiązki domowe i preparuję nalewki Dzisiaj pierwszy wraz w zyciu drylowalam wisnie.... I nastaiwłam z malinami. Podobno do spożycia dopiero na Święta
Madżen ...co Ty tam znowu zmieniasz...?????? Ty poprostu na D....e usiedzieć nie możesz ...masz jeden z najpiękniejszych ogrodów na O.....i co tam kombinujesz.???? Jak Ci mało ziemi to zapraszam ...możesz kochanie u mnie zmieniać do woli....a ja siem popatrzę.....może dzięki Twoim łapkom wskoczę na podium Ogrodowiska.....phiphiphiiii
Ja robie zawsze z aroni i derenia, tego ostatniego nic nie przebije smakuje jak carlorosi różowe tylko ma więcej kopniaków. Robienie bardzo wciąga picie zimową pora juz mniej. moje stoją po kilka lat, a potem na prezenty rozdaje przy różnych okazjach