Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli » Edycja postu

Ogród Mirelli

MirellaB 22:26, 12 kwi 2015

Anusia napisał(a)

Jestem pod wrażeniem, trawniczek będzie wyglądał elegancko. Ja w tym roku nie dam rady tyle zdziałać. Nie mogę się uporać z innymi sprawami. Dzisiaj u nas wieje, ale i tak wybywam za chwilę na drugą działkę. Miłego wypoczynku

Aniu ja też nie mogę się uporać, ciągła bieganina, ciągle coś na głowie ehhhh.
Zamówiłam dzisiaj trawki na moją rabatę z hortensjami
Anusia 22:32, 12 kwi 2015

Ooo super! Ja przymierzam się do przeróbki skalniaka w tym tygodniu. Miałam zacząć tuż po świętach ale choroba córki przeszkodziła mi w planach.
MirellaB 22:43, 12 kwi 2015

Anusia napisał(a)
Ooo super! Ja przymierzam się do przeróbki skalniaka w tym tygodniu. Miałam zacząć tuż po świętach ale choroba córki przeszkodziła mi w planach.

Aniu to zrób zdjęcia skalniaka przed, w trakcie i po przeróbce
Anusia 22:52, 12 kwi 2015

Zdjęcie wstawiłam kilkanaście stron wcześniej, na pewno wstawię przed i po. Nie wiem czy wyjdzie taki łał zobaczymy
ren133 23:07, 12 kwi 2015

Napracowałaś się z tym trawnikiem Teraz jeszcze nawożenie Cię czeka?
polinka 07:31, 13 kwi 2015

Trawnik pewnie za kilka dni odwdzięczy się piękną zielenią za tak ciężką pracę Ja w sobotę robiłam dosiewkę w kilku miejscach bo po zimie wydeptane a raczej wybiegane przez psiaka w kilku miejscach...
MirellaB 13:14, 13 kwi 2015

Anusia napisał(a)
Zdjęcie wstawiłam kilkanaście stron wcześniej, na pewno wstawię przed i po. Nie wiem czy wyjdzie taki łał zobaczymy

Będzie pięknie
MirellaB 13:15, 13 kwi 2015

ren133 napisał(a)
Napracowałaś się z tym trawnikiem Teraz jeszcze nawożenie Cię czeka?

Nawożenie już zrobione, następne za 3 m-ce
MirellaB 13:21, 13 kwi 2015

polinka napisał(a)
Trawnik pewnie za kilka dni odwdzięczy się piękną zielenią za tak ciężką pracę Ja w sobotę robiłam dosiewkę w kilku miejscach bo po zimie wydeptane a raczej wybiegane przez psiaka w kilku miejscach...

Paulinko nie wiem co z tego będzie, moje psy biegają jak szalone, drapią. Obawiam się, że to jednak syzyfowa praca . Niestety nie da się mieć ładnego trawnika i szalonych psów No cóż pozostaje mi się z tym pogodzić, bo z psów nie zrezygnuję nigdy
polinka 13:49, 13 kwi 2015

MirellaB napisał(a)

Paulinko nie wiem co z tego będzie, moje psy biegają jak szalone, drapią. Obawiam się, że to jednak syzyfowa praca . Niestety nie da się mieć ładnego trawnika i szalonych psów No cóż pozostaje mi się z tym pogodzić, bo z psów nie zrezygnuję nigdy

Mirella,rozumiem ten ból. U nas nie ma trawnika, jest chwastowisko a tą dosiewkę to robię każdej wiosny bo wszystko jest zryte przez 50 kg potffora
Aby mieć czysto i ładnie trzeba by wyłożyć wszystko kostką...ale betonowiska nie chcę mieć a i dla psiaka też to nie najlepsze rozwiązanie Pozostaje coroczne łatanie dziur aby choć trochę zielonego było