Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Beskidzkie marzenie

Beskidzkie marzenie

Moniq 12:50, 04 lut 2017

Teraz ruszam na stolicowe zakupki, a potem koncert niespodzianka eiec sie moze troche rozgrzeje
MirellaB 14:34, 04 lut 2017

Już mi lepiej jak takie cudne kwiatki widzę
10:45, 05 lut 2017
obkupiłaś się w stolicy?)

wczoraj na Pilsku piękna pogoda ...ale odwilż dała się we znaki ....jednak tam reformy potrzeba ....bo dzisiaj jest mgła i deszcz pada ...będzie trudno im utrzymać dobre warunki bez dodatkowego opadu śniegu

PS. zamiast na nartach siędze w domu ...chyba skorzystam z podpowiedzi i pojadę do na jakieś sklepiki do aglomeracji
Moniq 19:27, 12 lut 2017

MirellaB napisał(a)
Już mi lepiej jak takie cudne kwiatki widzę

Jak na razie tylko kwiatki doniczkowe nam zostają, chociaż mam nadzieje ze w końcu sie ociepli. Dzisiaj mimo słoneczka było zimno. Wyszłam na rekonesans cebulowych i coś nic nie widzę
Moniq 19:31, 12 lut 2017

eee_taam napisał(a)
obkupiłaś się w stolicy?)

wczoraj na Pilsku piękna pogoda ...ale odwilż dała się we znaki ....jednak tam reformy potrzeba ....bo dzisiaj jest mgła i deszcz pada ...będzie trudno im utrzymać dobre warunki bez dodatkowego opadu śniegu

PS. zamiast na nartach siędze w domu ...chyba skorzystam z podpowiedzi i pojadę do na jakieś sklepiki do aglomeracji

Troche sie obkupiłam i ukulturniłam.
Na Pilsku nie byłam, bo coś przeziębiona jestem po stolicowej eskapadzie. Moze za tydzień...
MirellaB 19:55, 12 lut 2017

Monika ja też cebulowych jeszcze na rabatach nie widzę - ziemia bardzo zmarznięta
Moniq 20:00, 12 lut 2017

MirellaB napisał(a)
Monika ja też cebulowych jeszcze na rabatach nie widzę - ziemia bardzo zmarznięta

Dokładnie, chociaż przyznamy ze na krokusy liczyłam....
Zawiedziona nieco jestem . Mam nadzieje ze nie powymarzały.
Ewa777 20:12, 12 lut 2017

Moniko, u Ciebie jak tylko słonko roztopi śniegi, cebulowe wyskoczą raz dwa U Gosi tak zawsze jest. Wiosna u Was szybciej przychodzi
Moniq 20:30, 12 lut 2017

Ewa777 napisał(a)
Moniko, u Ciebie jak tylko słonko roztopi śniegi, cebulowe wyskoczą raz dwa U Gosi tak zawsze jest. Wiosna u Was szybciej przychodzi

Obyś Ewciu miała rację
Jak tam plany szusowania ?
Moniq 20:16, 13 lut 2017

Zamiast dzisiaj siać paprykę kuchce nad mufinami na walentynkowy kiermasz szkolny i wiadomo co nieco do skonsumowania