Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) » Edycja postu

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 07:03, 26 kwi 2015

Reniu, dziękuję, pozdrawiam! Wproszę się którejś soboty na te obiecana kawkę, to przytargam porzeczki i co tam jeszcze zapomniałaś

Kasiu, to ta cudna nowa magnolia, druga w Polsce trzeba dba© bardziej niż o niemowlaka, ale kto jak kto Bożenka da rade

Małgosiu, bałagan uprany w zmywarce To żaden bałagan, ogarnęłam w pół godziny a potem sadziłam nowe nabytki Costy, super było, choć krotko i kurczaki zostały
rozark 08:07, 26 kwi 2015

ależ mi szkoda że ominęło mnie taaakie spotkanie

popcorn 08:32, 26 kwi 2015

Renia, a jak się czujesz? Lepiej już, mam nadzieje? Siąpi deszcz, wiec chyba te pyłki mniej dokuczają?

Jade z Młodą za chwile na kucyki, nie roztopimy sie, a jest bardzo wiosennie na dworze Wprawdzie wczoraj Młoda miała większą ochotę, mieli lepsza pogode z M

Przed chwila posadziłam 5 nowych host i lilie po 3 zl - podpisane jako martagon, ciekawe co z nich wyrośnie - bo zdecydowanie zbyt tanie

Milego dnia!
Karol99 08:39, 26 kwi 2015

Ale świetne spotkanie.
popcorn 08:41, 26 kwi 2015

To prawda, fajnie było, nie mogłam wieczorem zasnąć z nadmiaru wrażeń
rozark 08:50, 26 kwi 2015

popcorn napisał(a)
Renia, a jak się czujesz? Lepiej już, mam nadzieje? Siąpi deszcz, wiec chyba te pyłki mniej dokuczają?

Jade z Młodą za chwile na kucyki, nie roztopimy sie, a jest bardzo wiosennie na dworze Wprawdzie wczoraj Młoda miała większą ochotę, mieli lepsza pogode z M

Przed chwila posadziłam 5 nowych host i lilie po 3 zl - podpisane jako martagon, ciekawe co z nich wyrośnie - bo zdecydowanie zbyt tanie

Milego dnia!

Deszcz zrobił swoje także idę do ogrodu sadzić powjniki, Jackmamii mi spadł i się połamał także ruszam do działa

miłego dnia
Nikita 08:54, 26 kwi 2015

Wklejam na prośbę Caroli, moją sesję zdjęciową z wczorajszego dnia.

Mieliśmy super spotkanie. Pogoda była przepiękna, towarzystwo rewelacyjne, no i te zakupy…
jeden pełny bagażnik…

…drugi pełny bagażnik…

…i trzeci !!!

Gdy już nasze portfele były szczuplejsze o kilka setek…odezwały się nasze żołądki, które z głodu poprzyklejały się do kręgosłupów….i był mus udać się na małą wyżerkę (z naciskiem na wyżerkę) do Caroli

Nikita 08:57, 26 kwi 2015

Następnie spacerek po ogrodzie w celu spalenia kalorii i nacieszenia wzrok piękną wiosną

Na drugim planie: Gosia i Gabi w warzywniku u Caroli czyli gościnne występy u sąsiada za płotem…

i odwieczny problem Caroli...co by tu ukopać ???

popcorn 10:02, 26 kwi 2015

Magda, dziękuję buziaki i do nastepnego!!
Kasya 10:11, 26 kwi 2015

ale łupy w bagaznikach !
no i w koncu mozna pooglądac jak twoj ogrodek wygląda
czy te rozowe tulipki w kwadracie to te angeliki ?