Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) » Edycja postu

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 17:16, 25 lip 2015

Ewo, morwa ma 5 lat już, czas szybko leci. Kupiłam owocującą, więc owoce były od początku. Ale ta jest szczepiona, może dlatego morus alba pendula (czarne owoce).
Średnio mi smakują, ale drzewo jest ładne, a owoce zbiera sąsiadka

Madżen, może kiedyś pojadę, ale na razie lista zachciewajek jest dość długa, a Dominikana jest na odległym miejscu Jednak bliżej mi jakoś do Azji
Egiptu mi bardzo bardzo żal, bo za niedużą kasę były super warunki, krótki lot i ta rafa i pływanie z żółwiami na hotelowej plaży! (Marsa Alam).
popcorn 17:18, 25 lip 2015

Wróciłam właśnie (dopiero!) od Teściów, raniutko byłam z Krysią Krys i Renią Ren133 na Święcie Kwiatów w Karsznicach. Oczywiście bagażnik pełny w tym 3 jeżówki dla Małgosi. Ale ja mam kilka nowych host, 3 jeżówki, 3 żurawki i karczocha
Podlany ogródek, uff - mogę wracać do pakowania
Krys 17:21, 25 lip 2015

Karolina dzieki za mile towarzystwo na zakupach i gratki na 300
popcorn 17:21, 25 lip 2015

Właśnie u Ciebie napisałam to ja dziękuję!
popcorn 17:22, 25 lip 2015

Po zakupach byłam u Krysi, a potem na chwilę u Moniki Jankosi i potem burza Dobrze podlało, u nas też
paniprzyroda 17:41, 25 lip 2015

U mnie burza wczesnym rankiem, po południu kręciło się i grzmiało z dwie godziny i znów deszcz, dobrze, że podsypałam nawozu hortkom, rozpuści się. Pokaż zakupy
ren133 18:12, 25 lip 2015

Szkoda, że nie pogadałyśmy Ale cieszę się bardzo, że zdecydowałam się pojechać Dzięki
jankosia 18:32, 25 lip 2015

Kurczę Karolcia, za mało ci dałam za tą rutewkę Mogłam ci jeszcze inne szałwie wcisnąć albo jakąś hortensję... Nie pomyślałam, mało kumata czasem jestem.
Burza była u nas super choć przerwała nam pracę przy wywalaniu gruzu to cieszę się ogromnie że podlało a nic nie połamało. Dzisiaj w ogóle cały dzień z gruzem- paznokci już nie mam Ale za to mam nowego kota hmmm... Chyba jest fajna Ale i tak jestem wkurzona :/
popcorn 19:10, 25 lip 2015

Mariolko, na życzenie
3 nowe jeżówki - pani z Bylinowego Raju mi je opisała, chociaż jedna nie była u nich kupiona generalnie z dużą wiedzą i przemiła babeczka plus 5 nowych żurawek do podzielenia

i nowe hosty, ostatnia bardzo ciekawa z czerwonymi nóżkami, niestety wszystkie NN (nie z Bylinowego Raju)

popcorn 19:11, 25 lip 2015

ren133 napisał(a)
Szkoda, że nie pogadałyśmy Ale cieszę się bardzo, że zdecydowałam się pojechać Dzięki
Reniu, nie wiedziałam że się jednak wybierzesz, wybacz że nie skorzystałam z zaproszenia (nadrobię następnym razem), ale miałam napięty grafik związany z oddaniem auta szwagrowi - wyjeżdżali dzisiaj na urlop