Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) » Edycja postu

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

popcorn 19:28, 08 sty 2018

Mariolko, ha się z Tobą umawiałam na zakupy. Tyle że jeszcze działki nie mam i nie wiem czy u rodziców zmieszczę. Ale nie wyrzucaj, odkupię nadwyżki chętnie
popcorn 10:31, 10 sty 2018

Wymyśliłam że na początku kwietnia, jak tylko pogoda pozwoli i wszystko zacznie ruszać, pojadę na starą działkę.
I tak trzeba tam będzie posprzątać, chwasty po pas, wypryskać podjazd i chodnik przed domem.
Chciałam jeszcze zabrać parę roślin, jak klony palmowe i szparagi, derenia jadalnego, rozsadę truskawek, karczochy jeśli przetrwają zimę...
Szparagi nawet wykopałam, ale zostawiłam je na miejscu bo nie zmieściłam ich do auta - pięć sporych brył.

Wtedy się umówię też z Mariolką i będę wracać wypchanym po sufit roślinami moim autkiem tutaj

Nie wiem gdzie pomieszczę te rośliny, myślałam o zapłociu oczywiście, to zawsze jest jakaś opcja

A może kupię działkę, w sobotę jadę ją obejrzeć, pod Krakowem, 25 km od granicy. Hmmmm

Miłego dnia

malkul 10:38, 10 sty 2018

Karola jak znajdziesz chwilę to może się wypowiesz https://www.ogrodowisko.pl/watek/976-ogrod-tworze-nowoczesny-czyli-wewnetrzna-walka-jak-nie-zostac-kokoszka?page=2534
popcorn 07:51, 11 sty 2018

Ktoś zna jakiś patent, legalny, na zarobienie pieniędzy?

Potrzebuję na dom
beta 08:51, 11 sty 2018

popcorn napisał(a)

Potrzebuję na dom

Hehe...też bym chciała wiedzieć ☺☺☺
Cześć Karola ☺
popcorn 09:59, 11 sty 2018

Cześć Beatko

Tak mi się marzy, ale póki co na marzeniach się kończy
Konieczki 11:18, 11 sty 2018

Moja corka ma na to plan: "Wyjsc za bogatego faceta",jak rok temu to uslyszelismy to prawie spadlismy z krzesel bo ona tak na powaznie. 15lat a siano w glowie....
Jak znajdziesz swoj sposob to sie podziel to moze dokoncze swoj ogrod...
yolka 11:28, 11 sty 2018

popcorn napisał(a)

Potrzebuję na dom

Legalny to się napierd... po łokcie i może za 30 lat - na podstawie własnych doświadczeń
yolka 11:29, 11 sty 2018

Konieczki napisał(a)
Moja corka ma na to plan: "Wyjsc za bogatego faceta",jak rok temu to uslyszelismy to prawie spadlismy z krzesel bo ona tak na powaznie. 15lat a siano w glowie....
Jak znajdziesz swoj sposob to sie podziel to moze dokoncze swoj ogrod...

To może takie głupie wcale nie jest, wyjdziesz z miłości i też może wyjść jak zwykle ostatnimi czasy wychodzi 50/50.
popcorn 12:56, 11 sty 2018

Nie zamierzam szukać bogatego męża Mało tego, żadnego nie szukam

Wystarczy

Kupię sobie działkę a potem z dziesięć lat będę budować domek. Trudno. Może działki które mam posprzedaję, te w Zduńskiej Woli (jedna ulicę dalej od Ren33 jakby ktoś chciał i jedna na ul. Dolnej na przeciwko stadionu.

Nie mam innego pomysłu, prócz napadu na bank bądź wygrania w totka (nierealne bo nie gram i nie chciałabym spędzić życia w więzieniu

Zamówiłam sobie kwiatki domowe na pociechę. Dwie monstery dziurawe rozsadziłam tak, że teraz mam 4 duże i 2 małe Niech rosną, do nowego domku będą w sam raz

miłego dnia wszystkim