Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nicol21 11:04, 24 lip 2016

Ale super pokój wygląda. Kiedyś już oglądałam takie połączenie kolorów i jest extra! Świetnie Wam to wyszło, a jeśli koszt mały to super!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
blyxa 11:59, 24 lip 2016

Dobrze w takim razie, że straty były małe.

nawigatorka napisał(a)
inspiracji nie mam bo ja ogolnie ograniczam meble i w salonie mam tylko sofe...i to do wymiany no i stolik pomocnik ale to juz pokazywalam.ale sama chetnie bym popatrzyla bo mysze nad szafka na amplituner pomyslec

to tak jak u mnie Główny mebel w salonie to klocki duplo (ale celowo - nam nie przeszkadza) i wielki stół, przy którym toczy się całe życie. Komódek, szafeczek brak

A biurko w pokoju dzieci mają ogromne - jako teren pod małe lego

Jak znam życie lekcje starsza będzie robić przy stole w salonie - bo mnie najwygodniej będzie wtedy usiąść obok, dopilnować czy pomóc.

polinka 14:01, 24 lip 2016

Asiu slowa uznania za upor w dazeniu do celu! Jestescie niesamowici nie keden by sobie odpuscil a Wy jak zawsze myslicie nad innym, możliwym rozwiązaniem.
Brawa dla Was za koryta!
nawigatorka 15:12, 24 lip 2016

amelia_b napisał(a)
Asiu biurko świetnie wyszło, bardzo mi się podoba
ciesze sie zatem
nawigatorka 15:13, 24 lip 2016

nicol21 napisał(a)
Ale super pokój wygląda. Kiedyś już oglądałam takie połączenie kolorów i jest extra! Świetnie Wam to wyszło, a jeśli koszt mały to super!
a dziękuję choc pokoj w wiekszosci na cidzien wypelniony....rozgardiaszem
nawigatorka 15:14, 24 lip 2016

blyxa napisał(a)
Dobrze w takim razie, że straty były małe.

to tak jak u mnie Główny mebel w salonie to klocki duplo (ale celowo - nam nie przeszkadza) i wielki stół, przy którym toczy się całe życie. Komódek, szafeczek brak

A biurko w pokoju dzieci mają ogromne - jako teren pod małe lego

Jak znam życie lekcje starsza będzie robić przy stole w salonie - bo mnie najwygodniej będzie wtedy usiąść obok, dopilnować czy pomóc.

z odrabianem lekcji doswiadczen jeszcze nie mam ale basze corki to raczej zosie samosie wiec raczej wybiora swoje krolestwo
nawigatorka 15:15, 24 lip 2016

polinka napisał(a)
Asiu slowa uznania za upor w dazeniu do celu! Jestescie niesamowici nie keden by sobie odpuscil a Wy jak zawsze myslicie nad innym, możliwym rozwiązaniem.
Brawa dla Was za koryta!
dzieki Poli.gdy wyjezdzalismy od koryt pierwszy raz powiedzielismy wlascicielom ze raczej juz sie nie pojawimy bo nie widzimy rozwiazania.a po 30 minutach of tego byl ternin,plan,omowiony sprzęt.no i sa koryta u nas
Madzenka 17:37, 24 lip 2016

Skór dzisiaj masz czas to może fotki ogrodu wykonasz?
lindsay80 17:42, 24 lip 2016

pożaru za płotem nie zazdroszczę, u mnie na okolicznych polach wczoraj zaczęły się żniwa.
nawigatorka 17:58, 24 lip 2016

Madzenka napisał(a)
Skór dzisiaj masz czas to może fotki ogrodu wykonasz?
czas jest nastroju brak no chyba ze mi przyjdzie