Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu » Edycja postu

Typografia ogrodu

nawigatorka 23:16, 24 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Właśnie jeszcze nie wszystko widziałam. Czasu nie starcza. Jeszcze Pinteresta siakowej wywęszyłam i nic tylko 24/dobę siedzieć i wzdychać

U mnie nie ma co podglądać za bardzo 90% Ikei i to jeszcze z przecen
haha i ja Siake podgladam
U nas dlugo woge mebli nie bylo.staty stil,stara sofa i jedna szafa.tylko kuchnia byla gotowa.
Wiele mebli robilismy sami jak np biurko nasze nie corki. Tak jak wszelkie.dekoracje,plakaty,obrazy,girlandy,cottony... takie hobby i takie podejscie.nie przepadam za wydawaniem fortuny na rzeczy ktore mozna zrobic samemu przy niewielkim nakladzie funduszy i czasu za to z wielkim poczuciem satysfakcji.ale i ikea u nas jest bo czemu nie
Rojodziejowa 23:18, 24 lip 2016

no u nas na ścianie wiszą malunki mojej starszej
Rojodziejowa 23:20, 24 lip 2016

a sofe mieliśmy do niedawna 8letnia rozlatujaca sie beddinde przeniesiona z mieszkania, ale upolowalam cos 70%taniej i w końcu jest dopuszczalnie choć i tak nie jest to moja wymarzona sofa
nawigatorka 23:28, 24 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
no u nas na ścianie wiszą malunki mojej starszej
no i super.przynajmniej nie jest jak w hotelu.
nawigatorka 23:30, 24 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
a sofe mieliśmy do niedawna 8letnia rozlatujaca sie beddinde przeniesiona z mieszkania, ale upolowalam cos 70%taniej i w końcu jest dopuszczalnie choć i tak nie jest to moja wymarzona sofa
nasza sofa tez juz dawno powinna zostac wymieniona na inna i dzis bylismy w koncu wybierac nowa.ale latwo nie jest nam dogodzic
Rojodziejowa 23:33, 24 lip 2016

ale wybraliście? Czy nic nie było godne? Ja miałam upatrzoną w rosanero, ale cena cyni cuda, wiec zlowilam tą co mamy, ale mam niecny plan coś jeszcze dokupić
nawigatorka 23:38, 24 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
ale wybraliście? Czy nic nie było godne? Ja miałam upatrzoną w rosanero, ale cena cyni cuda, wiec zlowilam tą co mamy, ale mam niecny plan coś jeszcze dokupić
nie byłoby godne.no co Ty ja nie krolowa angielska.po prostu nam sie podoba to co malo komu.maja byc proste jak odlane z foremki bez udziwnien ruchomych elementow ale i dla gosci do spania no i dobrze i tanio wiadomocos chyba znalezlismy.zlasnie zarys wykleilam na podlodze by stwierdzoc czy sie wmiesci
Rojodziejowa 23:45, 24 lip 2016

hehe jak nie królowa?! Królowa designu Uwielbiam Twój styl, więc na pewno mi się będzie podobać
nawigatorka 07:59, 25 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
hehe jak nie królowa?! Królowa designu Uwielbiam Twój styl, więc na pewno mi się będzie podobać
przesada znaczna.ja nieucxona ani nic w tym temacie.wybieram to co mi sie podoba tylko
siakowa 08:02, 25 lip 2016

Rojodziejowa napisał(a)
Właśnie jeszcze nie wszystko widziałam. Czasu nie starcza. Jeszcze Pinteresta siakowej wywęszyłam i nic tylko 24/dobę siedzieć i wzdychać

U mnie nie ma co podglądać za bardzo 90% Ikei i to jeszcze z przecen

hahahah ja też 24/dobę siedzę i zdycham do mojego pinteresta szkoda że nie ma tam nic mojego pozdrawiam i na zdrowie